Iulie 18, 2023
Dan Negru, confesiune tulburătoare la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Noi toți ăștia suntem criminalii”
La 13 ani de la moartea celebrei cântărețe Mădălina Manole, unul dintre cei mai populari prezentatori TV, Dan Negru (52 de ani), a publicat un mesaj dur pe pagina sa personală de Facebook. Acesta susține că artista a fost „prima victimă celebră a discriminării de vârstă”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 14 iulie 2023, Mădălina Manole ar fi împlinit 56 de ani, dar tot într-o zi de 14 iulie, ea s-a stins din viață. Dan Negru (56 de ani) a scris pe pagina sa de Facebook câteva rânduri în care vorbește despre contextul îngrozitor în care marea artistă a ales să plece dintre noi, scrie click.ro

Dan Negru, mesaj dur la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole

Dan Negru, mesaj emoţionant pentru fiul Mădălinei Manole. Petru a împlinit  13 ani: „E mult de când a plecat” - IMPACT.ro

„Prima victimă celebră a discriminării de varstă a fost Mădălina Manole. Văd știri despre comemorarea ei zilele astea, ziele in care se vorbește mult despre bătrânețe. Mădălina era considerată batrână la 35 de ani! «Trecută de prima tinerețe», scriau ziarele despre ea la 35 de ani! Era mult mai tânăra decât sunt azi Smiley sau Delia, era de vârsta lui Dorian Popa, azi.

N-am știut niciodată cum să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau atunci. Era perioada in care televiziunile si radiourile căutau doar publicul tânăr între 18-49 ani și orice părea vechi sau românesc era respins. Mădălina n-a rezistat. Să n-o judecăm ! «Daca ii judeci pe oameni, nu ai timp sa ii iubesti», credea Maica Tereza.

Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni, prin agenții de publicitate sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Mădălina a fost prima victimă a discriminării de vârstă din showbizu' românesc!

Și noi, complicii crimei. Să ne învățăm măcar copiii că a înainta in vârstă nu insemnă că îmbătrânești. Însemnă ca trăiești!”, a fost mesajul transmis de către prezentatorul TV Dan Negru, pe pagina sa personală de Facebook.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.8077526092529