Februarie 26, 2024
Dan Negru a împlinit 53 de ani. Ce cadou „nedorit” a primit: „Mi-a luat ceva vreme să scap de el”
Dan Negru a împlinit 53 de ani, pe data de 23 februarie! Faimosul om de televiziune a mărturisit că este un mare iubitor de dulciuri! Iar cum prietenii și rudele sale știu bine acest lucru, de ziua lui are ocazia să consume multă ciocolată! Dan Negru a mai spus și care a fost cel mai bizar cadou pe care l-a primit vreodată!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dan Negru a spus și care a fost cadoul cel mai neașteptat pe care l-a primit vreodată!

„Sunt un mare mâncător de dulciuri și de ziua mea mănânc tone de ciocolată pentru că toți îmi trimit dulciuri”, a mărturisit Dan Negru, conform sursei citate. Acesta a mărturisit că primește multe dulciuri cu ocazia zilei sale de naștere, așa că are prilejul de a gusta o mulțime de sortimente de ciocolată, scrie click.ro

Cel mai neobișnuit cadou pe care l-a primit vreodată Dan Negru

Tuturor ni s-a întâmplat să mai primim câte un cadou extrem de bizar, care ne-a adus mai multă bătaie de cap decât bucurie. Ei bine, într-o situație de acest gen s-a găsit și Dan Negru, care a mărturisit că a fost o ocazie în care a primit drept cadou un mânz!

Dan Negru a împlinit 53 de ani / foto: Facebook

Se pare că animalul i-ar fi fost dăruit de către copiii dintr-o emisiune la care lucra cu ceva timp în urmă. El a mai spus că, în cele din urmă, a dus „cadoul” neobișnuit la o fermă.

„Cel mai interesant cadou pe care l-am primit vreodată a fost un mânz de la copiii dintr-o emisiune pe care o făceam cu mulți ani în urmă. Mi-a luat ceva vreme să scap de cadoul ăla. L-am ținut în curte o vreme, apoi l-am dus la o fermă”, a mai spus Dan Negru, potrivit sursei citate.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, zâmbind şi text



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97501921653748