Septembrie 11, 2024
Dan Bălan, surprins cu iubita lui pe străzile din Budapesta! Imagini cu cei doi îndrăgostiți

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 „Dragostea din tei” se leagă de minune pe străzile din Budapesta!  Click! a publicat imagini cu celebrul Dan Bălan plimbându-se împreună cu iubita pe străduțele romantice din Buda Castle Hill, cea mai atractivă zonă turistică din capitala Ungariei.

Dan Bălan rămâne un mare cuceritor și la 45 de ani. Fostul solist al trupei O-Zone nu se dezminte, arată aproape la fel ca-n vremurile când frângea inimile puștoaicelor cu „Dragostea din tei”, piesă cu care a cucerit și topurile internaționale. 

Deși este cunoscut ca un Don-Juan redutabil, rar îl prinzi pe Dan Bălan în ipostaze romantice. Fotoreporterii Click! au reușit, însă, să surprindă imaginile toamnei, cu celebrul cântăreț din Republica Moldova tocmai la Budapesta. 

Dan Bălan, suprins la Budapesta cu iubita foto: Click!

Dan Bălan, suprins la Budapesta cu iubita foto: Click!

Fostul solist de la O-Zone are lipici la blonde!

Surpriză, solistul nu era singur, ci cu iubita lui, o blondă mult mai tinerică decât el, de care se pare că este amorezat până peste cap. 

Cei doi îndrăgostiți s-au plimbat agale pe străduțele romantice, din zona Castelului din Budapesta, ținându-se strâns de mână. 

Dan Bălan, suprins la Budapesta cu iubita foto: Click!

Absorbiți cu totul de peisajul medieval fermecător din zona veche a capitalei Ungariei, cei doi au pozat clădirile din celebra zonă turistică inclusă în patrimoniul UNESCO și nu au ratat nici fotografiile cu panorama orașului. 

Dan Bălan, suprins la Budapesta cu iubita foto: Click!

Dan Bălan, suprins la Budapesta cu iubita foto: Click!

După ce au obosit, cei doi porumbei s-au așezat la un restaurant local pentru a-și potoli foamea și a degusta câteva din deliciile culinare ungurești. 

Dan Bălan, suprins la Budapesta cu iubita foto: Click!

Dan Bălan, suprins la Budapesta cu iubita foto: Click!

În timp ce artistul a ales să poarte un hanorac inscripționat pe spate și și-a acoperit capul cu o șapcă pentru a nu fi recunoscut, iubita lui a îmbrăcat și ea tot un hanorac lejer și o pereche de pantaloni evazați, de culoare gri. Cei doi arătau ca un cuplu obișnuit de turiști îndrăgostiți. 

Dan Bălan, viață amoroasă tumultuoasă! Artistul, prins între Tina Karol și Anastasia

Dan Bălan a avut parte de-a lungul timpului de o viață amoroasă tumultuoasă. Artistul este cunoscut ca fiind foarte discret când vine vorba de relațiile sale amoroase. 

În ultima vreme, fanii au încercat să-l cupleze cu Tina Karol, de care artistul s-a apropiat la Vocea Ucrainei, unde au fost colegi. Dan Bălan a ales, însă, să păstreze misterul și în privința Tinei. Prin urmare, artistul nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat relația.

 „A fost o poveste mare în Ucraina, care a rămas un mister pentru publicul ucrainean. Ne-au cuplat. Până la urmă, noi nu am declarat nimic, dacă suntem împreună sau nu. A rămas asta un mister, dar am făcut cu ea două duete.

A zis ea ceva de bine și fanii s-au alarmat. Ei caută orice nuanță…ca să demonstreze că noi totuși suntem împreună. Presa a guduit vreo doi ani, se făceau poze în photoshop în fiecare zi”, a spus Dan Bălan, recent, atunci când a fost invitat la Radio ZU.

Fanii l-au cuplat pe Dan Bălan cu Tina Karol foto: Instagram

În timp ce fanii îl cuplaseră cu Tina, în presa ucraineană au apărut zvonuri că artistul s-ar iubi cu o tânără de vreo 20 de anișori, pe nume Anastasia. Totul a pornit de la o serie de fotografii postate pe rețelele de socializare, în care blonda era surprinsă acasă la cântărețul moldovean.

Anastasia era studentă la o universitate din orașul Kharkiv și dansa și ea în echipa lui Dan Balan de la Vocea Ucrainei, conform viva.ua. Sursa citată mai preciza că Anastasia și Dan au petrecut împreună mai multe vacanțe, la București și Bukovel.

Dan Bălan a locuit în Ucraina înainte de începerea războiului. Celebrul cântăreț din Republica Moldova era blocat în Kiev, chiar în momentul în care Rusia a pornit atacul. Din fericire, cântărețul a reușit să fugă din calea bombardamentelor.

Dan Bălan a făcut parte din trupa de mare succes O-Zone, alături de Arsenie Todiraș și Radu Sârbu. După ce formația s-a destrămat, Dan a ales să-și construiască o carieră solo, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști din întreaga lume.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80841159820557