Martie 18, 2024
Dan Bălan a rupt tăcerea. Ce relație există între el și Tina Karol: „A fost o poveste mare în Ucraina"
Dan Bălan și Tina Karol, artista care i-a fost colegă la „Vocea Ucrainei”, au stârnit controverse în ultima perioadă, mulți dintre fani întrebându-se dacă nu cumva între cei doi există o legătură amoroasă. Acum, însă, fostul membru al trupei O-Zone a lămurit totul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unui interviu, artistul a fost întrebat ce legătură există între ei și Tina Karol, alături de care a scos două melodii.

Astfel, el a lăsat să se înțeleagă că totul a pornit de la niște interpretări ale fanilor.

„A fost o poveste mare în Ucraina, care a rămas un mister pentru publicul ucrainean. Ne-au cuplat. Până la urmă, noi nu am declarat nimic, dacă suntem împreună sau nu. A rămas asta un mister, dar am făcut cu ea două duete”, a declarat el, potrivit unimedia.info.

Dan Bălan și Tina Karol

În ceea ce privește concertul pe care Tina l-a susținut la Chișinău, unde a vorbit foarte frumos despre artist, el a explicat: „A zis ceva de bine și fanii s-au alarmat. Ei caută orice nuanță…ca să demonstreze că noi totuși suntem împreună. Presa s-a zguduit vreo doi ani, se făceau poze în Photoshop în fiecare zi”.

Dan Bălan a fost blocat în Kiev din cauza războiului

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum! Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el! Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!”, a declarat Ludmila Bălan pentru impact.ro.

În februarie 2022, Dan Bălan a rămas blocat în Kiev, odată cu izbucnirea războiului ruso-ucrainean. Din păcate, cu câteva zile înaintea ca Rusia să invadeze țara vecină, acesta începuse filmările pentru Vocea Ucrainei și nu a mai găsit o modalitate de a o părăsi, întrucât toate zborurile au fost anulate.

Artistul a reușit să părăsească zona afectată de conflictul militar, însă singurele declarații despre acest episod le-a făcut mama lui, Ludmila Bălan. Se pare că fostul solist al trupei O-Zone și-a dorit discreție totală și a evitat expunerea mediatică.

Sursa - profm.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0551311969757