Decembrie 27, 2023
Cum și-a petrecut Bruce Willis Crăciunul! Fanii lui au fost surprinși
Într-o postare sinceră pe Instagram, Emma Heming Willis (45 de ani), soția lui Bruce Willis (68 de ani), le-a arătat fanilor actorilor cum și-au petrecut ei Crăciunul. Un videoclip drăgălaș le arată pe cele două fiice ale lor, Evelyn (9 ani) și Mabel (11 ani), bucurându-se de dimineața de Crăciun, în timp ce își deschideau cadourile de la Moș Crăciun.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„De la familia noastră pentru familia voastră vă dorim un Crăciun fericit”, a scrisa Emma Heming Willis, pe pagina ei oficială de Instagram. 

De asemenea, pe Instagram Story, Emma Heming Willis le-a arătat fanilor că ea și soțul ei se uită la „Die Hard” („Greu de ucis”), filmul din 1993 al starului de la Hollywood. E un fel de tradiție printre familiile americane să se uite la această peliculă în ziua de Crăciun, deși nu este un film festiv. Fanii lui Bruce Willis au fost uimiți să afle că și familia actorului păstrează această tradiție interesantă, scrie click.ro

story jpg 

Support Pour In For Bruce Willis & Family After Dementia Announcement

Bruce Willis suferă de demență

Familia lui Bruce Willis a anunțat, în martie 2022, că starul din „Pulp Fiction” a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune care îngreunează comunicarea. „Acesta este un moment cu adevărat dificil pentru familia noastră și apreciem dragostea, compasiunea și sprijinul dumneavoastră continuu. Trecem prin asta împreună și am vrut să le dăm vestea fanilor săi, pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, așa cum și voi însemnați enorm pentru el.”, se arată în comunicatul de presă transmis la acea vreme.  Bruce Willis, care are o avere de 250 de milioane de dolari, nu a mai participat la niciun eveniment public de atunci. În tot acest timp, familia sa a avut grijă de el, inclusiv fosta lui soție,  Demi Moore (60 de ani) și cele trei fiice ale lor, Rumer (35 de ani), Talullah Belle (29 de ani) și Scout LaRue.

Bruce Willis' Holds On To Daughter Scout's Hand

În februarie anul acesta, fiica cea mare a lui Bruce Willis, Rumer (35 de ani), a anunțat că afazia tatălui său a evoluat spre demență frontotemporalăDe când am anunțat diagnosticul lui Bruce de afazie în primăvara anului 2022, starea lui a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demența frontotemporală. Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. În timp ce acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar.”, a explicat ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9322385787964