August 02, 2024
Cum se simte Sandra Bullock, la un an de la decesul neașteptat al iubitului său. Actrița are 60 de ani
În august anul trecut, o undă de șoc lovea de la Hollywood. Partenerul de cuplu pe care Sandra Bullock îl avea de opt ani, fotograful Bryan Randall, murea la vârsta de 57 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

El i-a fost sprijin, a ajutat-o la creșterea copiilor, iar acum actrița americană și-a luat atât de necesara perioadă de doliu și a devenit mamă cu normă întreagă.

Sandra Bullock a primit un premiu Golden Globe pentru cea mai bună actriță, un premiu Screen Actors Guild pentru interpretarea remarcabilă, distinsă de către o actriță a unui rol principal, și un Premiu Oscar pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea rolului lui Leigh Anne Tuohy în filmul The Blind Side. De asemenea, numele ei apare în ediția 2012 a Cărții Recordurilor (Guiness Book) ca cea mai bine plătită actriță, cu 56 milioane de dolari, scrie okmagazine.ro

Sandra Bullock jpg

Mulți dintre admiratorii actriței se întreabă ce se va întâmpla cu ea, după perioada de doliu. Veștile sunt încurajatoare. Potrivit presei americane, Sandra nu ar exclude o nouă relație, în viitor.

O sursă a dezvăluit pentru Us Weekly că mama a doi copii, al cărei partener Bryan Randall a murit anul trecut, este „deschisă la posibilitatea” de a se întâlni din nou în viitor.

Sandra Bullock Bryan Randall Profimedia jpg

Cu toate acestea, sursa a subliniat că în acest moment actrița „se vindecă încet, păstrând memoria lui Bryan vie și concentrându-se asupra copiilor ei”.

În august anul trecut, partenerul de opt ani al lui Bullock, fotograful Bryan Randall, a murit la vârsta de 57 de ani în urma unei lupte secrete de trei ani cu boala neuronului motor, scleroza laterală amiotrofică (ALS), care afectează celulele nervoase din măduva spinării și creier și care controlează mișcarea voluntară a mușchilor.

După moartea lui, familia lui Randall a lansat o declarație în care spunea: „Bryan a ales să-și ducă lupta cu boala într-un mod cât mai privat, iar noi și îngrijitorii lui am făcut tot posibilul pentru a-i onora cererea. Suntem extrem de recunoscători cadrelor medicale neobosite care au luptat cu el cot la cot, care și-au alocat timp nelimitat pentru a ne fi alături”, s-a arătat în biletul de mulțumire, în care exista și rugămintea de respectare a intimității.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7444622516632