Aprilie 17, 2024
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Salma Hayek, actrița în vârstă de 57 de ani, face furori cu fotografiile în care apare în costum de baie și pe care le postează pe rețelele sociale, însă acum a dezvăluit că este o adevărată provocare să le facă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 57 de ani, actrița a mărturisit că familia ei încearcă mereu să-i strice pozele, aruncând cu apă în ea în momentul în care încearcă să iasă din piscină.

„Când familia nu-ți permite să faci poze în costum de baie în pace”, a scris ea în dreptul fotografiilor surprinse la piscină, în cadrul cărora se vede reacția ei când încearcă să iasă din piscină și să se ferească de apă.

Chiar dacă reprezintă o provocare să realizeze acele fotografii, fanii actriței nu au putut să nu observe cât de bine arată în costum de baie, scrie peroz.ro

Arăți bine. Spune-le să te lase în pace!”, „Ce femeie!”, „Nu te opri din postat!”, „Îmbătrânești ca vinul!”, „Ai un corp perfect!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Luna trecută, actrița dezvăluia că fiica ei, Valentina, a ajutat-o să-și facă niște fotografii în costum de baie.

„Întotdeauna este util să ai un fotograf în familie”, scria ea în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

Salma Hayek este o expertă în poze în costum de baie. În vară, când a adunat 25 de milioane de urmăritori pe Instagram, aceasta a sărbătorit într-un mod inedit, cu un filmuleț în care dansează în piscină.

Image may contain Clothing Swimwear Bikini Accessories Glasses Adult Person Jewelry Necklace Pool and Water

Conștientă că imaginile în costum de baie prind cel mai bine la publicul ei, actrița de 57 de ani s-a lăsat filmată în ipostaze cu totul aparte.

"Nu pot să cred, 25 de milioane de urmăritori! Mulțumesc fiecăruia dintre voi. Văzând că multora dintre voi vă plac cel mai mult pozele mele în costum de baie, iată o sesiune de sport în bikini. Urăsc să fac exerciții fizice, dar iubesc să sărbătoresc momentele frumoase dansând în apă. Sunt mișcată de sprijinul și de dragostea voastră", a scris diva latino în dreptul clipului care a făcut furori printre fani și celebrități. Aproape 2,5 milioane de like-uri s-au strâns la postarea ei.

Image may contain Salma Hayek Clothing Swimwear Bikini Adult Person Bathing Accessories Jewelry and Ring



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80087900161743