Mai 02, 2017
Cum au sărbătorit vedetele noastre ziua de 1 mai
Ziua muncii sărbătorită în fiecare an pe 1 mai provine din anul 1889, când a fost decretată ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Reducerea normei orare zilnice de lucru stă la originea semnificației zilei de 1 mai, de sărbătoare internațională a lucrătorilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu timpul ziua de 1 mai a devenit o zi de sărbătoare și în Moldova. Fiecare sărbătorește această zi cum îi vine în cap. Echipa AQUARELLE a reușit să adune cele mai interesante imagini ale vedetelor autohtone realizate pe 1 mai.

 

Petru Scalețchi împreună cu prietenii a ieșit la iarbă verde. Acesta a gătit la grătar legumele sezonului și a savurat din plin ziua însorită.

 

Alex Calancea a dat un concert la o vinărie din afara afara orașului. La același eveniment a fost în calitate de oaspete și Adrian Ursu care a venit împreună cu familia sa.

 

Un alt concert l-a dat și Irina Rimes, doar că...plaja de la Mamaia, România.

 

Iuliana Beregoi a ieșit la o plimbare împreună cu prietenii printre care și Roman Tataru, videoblogger și prieten bun cu cel mai cunoscut videoblogger din Moldova, Ilie Bivol.

 

Dianna Rotaru a fost în România la o emisiune matinală.

 

Și băieții de la SunStroke Project și-au petrecut ziua din plin. Aceștia au fost toată ziua cu capul în prezentări, iar spre seară aceștia au cântat la o petrecere.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51158261299133