Februarie 16, 2024
Cum au petrecut divele de Valentine’s Day. Beyoncé s-a îmbrăcat într-o ținută sexy și i-a făcut o surpriză soțului
Valentine’s Day este prilej de bucurie pentru cuplurile din întreaga lume. Starurile de la Hollywood nu fac excepție. Cu mic, cu mare, acestea au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților cu stil, fiecare în felul său unic. Chiar și divele singure au avut parte de o zi specială.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Beyoncé (42 de ani) i-a făcut o surpriză soțului ei, rapperul american Jay-Z (54 de ani), și s-a îmbrăcat într-o ținută extrem de sexy, cu ocazia unei ieșiri în oraș. Vedeta, care se laudă cu o avere de 600 de milioane de dolari, și-a expus silueta fără cusur într-o rochie neagră din dantelă transparentă, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. De asemenea, Beyoncé a purtat o pălărie neagră și s-a fotografiat mândră la brațul soțului ei. La rândul său, Jay-Z a optat pentru un costum elegant de culoare neagră. „Vă dorim un Valentine’s Day fericit cu multă dragoste”, a scris cântăreața, pe Instagram, scrie click.ro

Cindy Crawford, la cumpărături cu soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților

Cindy Crawford s-a plimbat cu soțul ei (Foto: Profimedia) 

Cindy Crawford (57 de ani) s-a bucurat de o Zi a Îndrăgostiților romantică, alături de soțul ei Rande Gerber (61 de ani). Supermodelul a fost surprins alături de faimosul său partener antreprenor, în timpul unei întâlniri de prânz la Miami, miercuri. Cu brațele înfășurate unul în jurul celuilalt, minunatul cuplu a făcut un pic de cumpărături, apoi a luat masa în orașul luxos din Florida. Crawford, care deține o avere de 225 de milioane de dolari, s-a îmbrăcat pentru această ocazie într-o ținută lejeră, formată din blugi albaștri, o cămașă asortată și o pereche de teneși. Cindy și Rande s-au căsătorit în 1998 și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Au împreună doi copii, pe Presley Walker (24 de ani) și pe Kaia Gerber (22 de ani). Ambii au luat-o pe urmele faimoasei lor mame și au devenit manechine de succes.

Alec și Hilaria Baldwin au petrecut alături de copii

Alec Baldwin (65 de ani) și soția lui, Hilaria (40 de ani), au petrecut Valentine’s Day în familie, alături de cei șapte copii ai lor. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, instuctoarea de yoga a publicat o imagine alături de Carmen (10 ani), Rafael (8 ani), Leonardo (7 ani), Romeo (5 ani), Eduardo (3 ani), Maria (2 ani) și Illaria (1 an). Hilaria s-a amuzat pe seama faptului că abia are loc toată familia în poză: „Vă transmitem dragoste tuturor. E primul nostru selfie cu întreaga famlie. Mă mir că am încăput toți! Vă dorim un Valentine’s Day fericit!”. Alec Baldwin, care are o avere de 70 de milioane de dolari, a luat-o de soție pe Hilaria în anul 2012.

Alec și Hilaria Baldwin au petrecut alături de cei 7 copii (Foto: Instagram)

Khloé Kardashian le-a făcut o surpriză copiilor ei (Foto: Instagram) 

Khloé Kardashian (39 de ani) este o mamică divorțată, așa că și-a petrecut Valentine’s Day alături de cei doi copii ai ei, True (5 ani) și Tatum (2 ani), din relația cu fostul iubit, baschetbalistul Tristan Thomson. Aceasta a decorat camerele copiilor cu inimioare, le-a cumpărat dulciuri și jucării și le-a scris mesaj din partea ei și a tatălui lor. Khloé s-a îmbrăcat în roșu, culoarea dragostei, pentru a fi în ton cu această zi specială, chiar dacă în prezent este singură. Vedeta a fost căsătorită cu Lamar Odom, în perioada 2009-2016.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5968759059906