Iulie 12, 2023
Cum arată soțul lui Elton John. Cântărețul are doi copii, pe nume Zachary și Elijah
Elton John este unul dintre artiștii cunoscuți la nivel mondial și una dintre cele mai bune voci din lume. Dincolo de cariera impresionantă în industria muzicală, cântărețul este împlinit și pe plan personal. Acesta are un soț pe care îl iubește și cu care are împreună doi copii, pe nume Zachary și Elijah.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume, iar celebritatea i-a adus milioane de fani. Elton John s-a retras din carieră și a decis să își dedice viața familiei, la vârsta de 76 de ani. Cântărețul are o familie frumoasă, un soț care îl iubește și doi copii de care este foarte mândru. Chiar dacă orientarea lui sexuală nu mai este un subiect controversat, puțini știu cine este cel pe care îl iubește, scrie spynews.ro

Povestea de dragoste dintre Elton John și David Furnish a început în urmă cu 25 de ani, când au devenit cel mai cunoscut cuplu de homosexuali din lume. Cei doi s-au cunoscut în anul 1993, iar mai apoi s-au căsătorit în anul 2005. Relația lor a început după ce Elton John a divorțat de fosta lui soție, Renate Blauel, în anul 1988.

Cum arată soțul lui Elton John. Cântărețul are doi copii, pe nume Zachary și Elijah / FOTO

Elton John a fost cel care l-a cerut în căsătorie pe David Furnish, iar în anul 2014 au organizat o nuntă mare și frumoasă. De atunci, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, care au fost făcut cu aceeași mamă biologică, al cărei nume nu a fost dezvăluit niciodată.

Elton John, David Furnish get married — check out the photos!

Cum arată soțul lui Elton John. Cântărețul are doi copii, pe nume Zachary și Elijah / FOTO

Primul copil al cuplului, Zachary, s-a născut în anul 2010, iar cel de-al doilea, Elijah, a apărut pe lume în anul 2013. De-a lungul anilor, aceștia au apărut de multe ori în public, alături de copii lor, mai ales la decernarea premiilor Oscar.

Cum arată soțul lui Elton John. Cântărețul are doi copii, pe nume Zachary și Elijah / FOTO

Cântărețul și-a încheiat cariera muzicală

După zeci de ani petrecuți pe scenă, artistul a decis că este momentul să își încheie cariera muzicală. Elton John a plecat într-un turneu în mai multe țări, cu care a marcat acest moment unic din viața lui.

Ultimul concert l-a avut în Suedia, unde a cântat cele mai îndrăgite melodii, în fața publicului. Artistul a avut o carieră muzicală impresionantă, cu milioane de fani, și câteva evenimente neplăcute. Unul dintre acestea a fost când medicii l-au diagnosticat cu Covid-19.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0604403018951