Iunie 30, 2023
Cum arată o zi din viața unei tinere de 23 de ani, care este căsătorită cu un bărbat milionar. Suma uriașă pe care o cheltuie într-o zi
O tânără în vârstă de 23 de ani, care este căsătorită cu un milionar, a făcut public un videoclip în care a dezvăluit cum arată o zi din viața ei și care este motivul pentru care asoră să fie căsătorită cu un bărbat prosper din punct de vedere financiar.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Linda Andrade, în vârstă de 23 de ani, s-a născut în Statele Unite ale Americii, dar acum trăiește în Dubai, acolo unde duce o viață extravagantă. Nu este nevoită să muncească, călătorește frecvent cu prietenii și se bucură de activități care mai de care mai inedite, scrie peroz.ro

În cadrul unui videoclip făcut pe rețelele sociale, tânăra le-a arătat prietenilor virtuali ce înseamnă să fie căsătorită cu un bărbat bogat și care este suma pe care o cheltuie într-o zi obișnuită.

Milijunaš Ricky Andrade kupio terenca | Biznis

Conform Daily Mail, ea a susținut că a cheltuit, într-o singură zi, mai bine de 16.0000 de dolari. Aproape 7.000 de dolari a plătit pe genți Chanel, 80 de dolari pe cafea, 400 de dolari pe un masaj, iar 500 pe coafor.

Deși sumele pe care le cheltuie zi de zi nu sunt tocmai de neglijat, aceasta susține că banii nu vin doar de la soțul ei, Ricky Andrade, care deține o afacere în criptomonede. La 19 ani, ea a cunoscut succesul după ce și-a lansat un business în domeniul spa, Flip Your Look.

Power couple Ricky & Linda Andrade are helping entrepreneurs turn ideas  into reality - Hindustan Times

Într-un alt videoclip care a devenit viral, tânăra susține că bărbații bogați sunt mai distractivi, deoarece nu sunt stresați.

Totodată, în cazul în care are o discuție aprinsă cu partenerul ei, acesta îi cere scuze întotdeauna oferindu-i cardul de credit ori cumpărându-idiferite cadouri.

Dubai wife Linda Andrade shares how much money she spends in a day -  English - www.abdpost.com Amerika'dan Haberler

Evident, dezvăluirile ei au stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale: „Foarte bine pentru tine, dar ești fericită?”, „Îți mulțumim că ai dezvăluit, chiar eram stresată, mă întrebam cât cheltui”, „Am doar 30 de dolari cu care să trăiesc în următoarele două săptămâni”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65792083740234