Februarie 13, 2024
Cum arată cea mai frumoasă gimnastă din lume. Câștigă milioane de dolari din rețelele sociale
Olivia Dunne, cea mai frumoasă gimnastă din lume face avere din TikTok și postări sponsorizate pe Instagram. Tânăra în vârstă de 21 de ani câștigă milioane de dolari din rețelele sociale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Olivia Dunne a devenit o vedetă în lumea gimnasticii, dar câștigă mulți bani din postările pe care le face pe rețelele ei de socializare. Ori de câte ori merge la un eveniment sau la un concert, toată lumea vorbește despre ea. Tânăra ar putea fi descrisă ca fiind sportiva care are cea mai mare prezență publică, în special pe TikTok. Câștigă un salariu la care majoritatea doar visează.

Olivia Dunne s-a născut în Westwood și a crescut în Hillsdale, New Jersey. A început să facă gimnastică încă de la vârsta de 3 ani. Când avea 11 ani, gimnasta a debutat în American Classic 2014 și a terminat concursul pe locul 28. O lună mai târziu, ea s-a clasat pe locul 12 în U.S. Classic. În 2017, a reprezentat SUA, scrie spynews.ro

olivia dunne

Și-a continuat studiile la Universitatea de Stat din Louisiana, alăturându-se echipei de gimnastică LSU Tigers în 2020. În același an, ea și-a făcut și cont pe TikTok, mai întâi prezentând diverse filmulețe în care făcea gimnastică, dar apoi s-a extins ca influencer. A devenit rapid celebră și are peste 7,4 milioane de urmăritori pe platformă.

Fiecare postare a tinerei este vizualizată de milioane de ori, motivu pentru care o mulțime de mari companii își doresc să lucreze cu ea. Invitată în cadrul unui podcast, gimnastei i s-a cerut să vorbească despre câștigurile ei atunci când vine vorba de o postare sponsorizată pe Instagram.

olivia dunne

„De obicei nu vorbesc niciodată despre bani, dar... aș spune, șase cifre”, a spus ea, referindu-se la cel mai mult pe care a fost plătită pentru o singură postare, scrie dailymail.co.uk.

În momentul în care gazda a întrebat dacă suma este sub 500.000 de dolari, Olivia Dunne a clătinat din cap.

„Da, da, sunt foarte norocoasă. Este pur și simplu o nebunie pentru mine”, a adăugat ea.

olivia dunne 

olivia dunne

Averea Oliviei Dunne este estimată la 3,3 milioane de dolari

Averea Oliviei Dunne este evaluată în prezent la 3,3 milioane de dolari. Gimnasta ocupă locul doi după Bronny James în lista de câștiguri NIL pentru sportivii din facultate și înaintea lui Arch Manning.

Recent, gimnasta a participat la recenta victorie de la College World Series a LSU Baseball și a primit o atenție uriașă în timp ce stătea în tribune, pozând pentru fotografi și semnând autografe pentru fani, mai scrie sursa menționată anterior. 

olivia dunne



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0659422874451