Septembrie 26, 2023
Cum arată casa familiei Cârnaț cu 15 dormitoare și tot atâtea băi, saună și piscină: "Ne plac lucrurile mari”
Marina și Teodor Cârnaț s-au mutat în casă nouă. Locuința de 650 metri pătrați, concepută cu trei nivele: parter, etaj și mansardă, este dotată cu 15 dormitoare și tot atâtea băi, piscină, saună și terasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Casa, susțin soții Cârnaț, a fost renovată și reconstruită după necesitățile și confortul fiecărui membru al familiei, dar și al oaspeților care le vor păși pragul. Dezvăluirile au fost făcute de bloggerița Marina Cârnaț și profesorul în drept constituțional Teodor Cârnaț în cadrul emisiunii „La Măruță” de la ProTV România.     

„Noi am avut casă mare. Casa aceasta avea 650 de metri pătrați, dar nu era pentru familia noastră. Ne gândeam fie să o vindem pe aceasta și să ne mutăm în altă parte, fie să o renovăm. Până la urmă am hotărât, și nu am dat greș, să renovăm casa care se afla în colț și am făcut-o după necesitățile familiei noastre”, a declarat Teodor Cârnaț.

Familia Cârnaț, care are nouă copii, susține că renovarea casei vechi a durat 18 luni. Acum, fiecare dintre copii are câte un dormitor separat și propria baie. Odăile sunt  personalizate după vârsta și nevoile fiecăruia dintre ei, susține Marina și Teodor Cârnaț, scrie newsmaker.md

„Noi am făcut pentru fiecare copil câte un dormitor, ceea ce înseamnă că avem nouă, cu al nostru zece. Dar am mai făcut de rezervă patru, la mansardă, că nu se știe niciodată”, au precizat ei.

Marina Carnat a fost la ultrasonografie! Vezi ce video a publicat ...

Casa este dotată cu o terasă mare, saună și piscină. În timpul liber, cei mari pot juca biliard, iar copiii se pot da în tiroliană. „Copiii trebuie să fie implicați în fel de fel de activități, în caz contrar îi pierdem în telefoane și computere”, a spus Teodor Cârnaț.

Nici candidatul la șefia capitalei, nici soția sa nu au precizat cât au costat lucrările de renovare a locuinței. Întrebați, totuși, de reporterul ProTV România cât a costat bucătăria, Marina Cârnaț a răspuns, zâmbind:

 – Nu-mi dă voie să spun”.

„ – A fost ultimul salariu pentru o lună de zile a soției mele”, a intervenit Teodor Cârnaț.

„ – El a investit foarte mult în acoperiș. Eu nu avea să investesc atât. Dar visul lui era să pună oale”, a mai spus Marina Cârnaț.

Întrebați de reporterul „La Măruță” cât mai exact a costat noul acoperiș, Teodor Cârnaț a răspuns: „Cam cât bucătăria ta (nr. red: Marina Cârnaț). 40 mii”, fără a preciza valuta.

„Noi ambii avem câte 1,60 m, dar ne plac lucruri mari. Avem și mașini mari, și casă mare”, au mai precizat soții Cârnaț.

VEZI VIDEO AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0944662094116