Martie 06, 2024
Cum arată acum Maria Sharapova, considerată cândva una dintre cele mai frumoase femei din lume. A uimit cu apariția sa la Paris
Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Maria Sharapova a șocat în urma apariției sale din cadrul Săptămânei Modei de la Paris. Cum s-a afișat fosta jucătoare de tenis.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Începând din anul 2020, Maria Sharapova a decis să renunțe la cariera care a consacrat-o și să își dedice timpul afacerilor pe care le deține. Ultimele apariții din mediul online o înfățișează total schimbată față de cum o știam până acum. 

Celebritatea a participat și la show-ul prezentat de Victoria Beckham de la Săptămâna Modei de la Paris, iar publicația The Sun a remarcat schimbările prin care a trecut în ultima perioadă.

Maria Sharapova la Săptămâna Modei / foto: Instagram

Îmbrăcată într-o ținută din denim și fără a mai avea părul blond care a consacrat-o, toată atenția a fost îndreptată asupra Mariei Sharapova, scrie click.ro

Maria Sharapova la Săptămâna Modei / foto: Instagram

„Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume este de nerecunoscut într-o ținută îndrăzneață, din denim”.

Maria Sharapova la Săptămâna Modei / foto: Instagram

 

Dieta pe care o urmează Maria Sharapova 

Într-un interviu mai vechi, frumoasa rusoiacă mărturisea că este extrem de atentă la alimentație ei, cu toate că cea mai mare poftă de la care cu greu se abține sunt dulciurile. Există, însă, câteva reguli pe care și le-a impus și de la care nu se abate. 

„Ador dulciurile, deci nu e întotdeauna ușor să mă mențin în grafic! E important, dar și o provocare în același timp să fiu atentă la dietă, mai ales când călătoresc.

80% din timp încerc să mănânc sănătos iar 20% din timp ador feluri de mâncare ușoare. Nu mă mai antrenez la același nivel ca înainte, dar sunt foarte conștiincioasă în privința consistenței, chiar și dacă am timp doar 30 de minute într-o cameră de hotel. Încerc să-i ofer corpului meu cel puțin o oră pe zi, timp de cinci sau șase zile pe săptămână.

Să fiu sinceră, îmi place varietatea pe care o am acum în antrenamente. Totul era mult mai stric atunci când făceam antrenamente ca sportiv de performanță. Dar consistența este cea mai importantă”, a declarat Maria Sharapova, conform tennisworldusa.org.

Maria Sharapova la Săptămâna Modei / foto: Instagram



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68185520172119