Septembrie 08, 2023
Cum arată acum Khadija, fiica lui Jade, din telenovela Clona. La 32 de ani este o femeie superbă
O mai ții minte pe Khadija, fiica lui Jade, din telenovela Clona. La 32 de ani s-a transformat total. Telenovela braziliană Clona, difuzată în perioada 2001-2002, a avut mare succes la public. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gura povestea de dragoste dintre tânăra de origine musulmană, Jade, și aventurierul Lucas. Unul dintre personajele secundare îndrăgite a fost Khadija, fiica lui Jade și a soțului ei, Said. Micuța Khadija, înterpretată de actrița Carla Diaz, avea doar 11 ani la acel moment, însă acum, la 32 de ani, este o femeie împlinită cu o carieră de succes.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița Carla Diaz a intrat sub lumina reflectoare la vârsta de 2 ani, apărând în diverse reclame comerciale. În anul 1994 și-a făcut debutul într-o producție televizată, în rolul Elianei din serialul „Éramos Seis'. Și-a continuat cariera în telenovele cu producția „Colégio Brasil' și a dobândit și mai mult succes, în anul 1998, cu rolul său din serialul „Chiquititas Brasil'.

Momentul care a catapultat-o pe Carla Diaz în rolul de vedetă a fost distribuiea ei în rolul Khadija Rachid, fiica protagonistei Jade- în celebrul serial „Clona'. Producția braziliană a făcut furori la acea vreme și în România și, seară de seară, românii se strângeau în fața televizorului pentru a urmări povestea de dragoste dintre frumoasa tânără musulmană Jade, interpretată de actrița Giovana Antonelli, și libertinul Lucas, jucat de Murilo Benicio. Khadija era fiica lui Jade din mariajul cu soțul ei musulman Said. Fetița cu zâmbet ștrengăresc, ochi mari și replici pline de istețime au pus-o în evidență pe micuța actriță. Anii au trecut, iar, în prezent, actrița Carla Diaz are 32 de ani și este o femeie împlinită atât în plan personal, cât și profesional, scrie viva.ro

cum-arata-acum-khadija-fiica-lui-jade-din-telenovela-clona-actrita-carla-diaz-s-a-transformat-intr-o-femeie_4_size2 

khadija-o-clone

Carla Ruiz s-a schimbat radical, așa cum era de așteptat. Copila de odinioară din serialul Clona a devenit o femeie superbă. Fanii o urmăresc constant atât în producțiile și serialele în care joacă, cât și pe social-media. Aceasta s-a transformat total, are un trup de invidiat, o carieră strălucitoare și trăiește o poveste de iubire cu iubitul ei, politicianul brazilian Felipe Bacari

screenshot-2023-06-16-125323 

screenshot-2023-06-16-125334 

screenshot-2023-06-16-125352

Carla Diaz se va căsători cu iubitul ei Felipe Bacari

În toamna anului 2022, Carla Diaz a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Felipe Bacari. Carla Diaz a spus DA din tot sufletul, după cum a scris și viitorul soț al actriței pe Instagram.

screenshot-2023-06-16-125303

A SPUS DA! ‍️‍️Da iubirii, loialității și celor mai bune vise pe care le-am construit împreună din prima zi în care ne-am cunoscut! Greu de explicat inexplicabilul, nu-i așa?

Dar sentimentul de certitudine de prima oară când am văzut-o m-a făcut să înțeleg că încă se poate crede în acele scenarii pe care le desenăm atât de mult, departe de perfecțiune, dar în care mergem cot la cot cu certitudinea că sentimentele de iubire, da, formează baza din orice familie. @carladiaz, să fii sigură de cât de mult iubesc și admir marea femeie care ești.

Mai mult decât acum logodit, sunt fanul tău numărul 1 și îți mulțumesc în fiecare dimineață pentru oportunitatea de a scrie aceste capitole frumoase alături de tine. Să fie etern, să fie adevărat, să fie complet. Te iubesc, cu toată afecțiunea și respectul. Logodnicul tău,„, este messajul lui Felipe.
Felipe Becari', a scris politicianul pe Instagram, acum câteva luni.

screenshot-2023-06-16-125315



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70231103897095