Ianuarie 30, 2024
Cristina Ich, la un pas să fie desfigurată din cauza unei intervenții estetice: „Se topea acidul, ajunsesem să am găuri în față”
Cristina Ich a trăit momente de coșmar după ce a apelat la medicul estetician, iar rezultatul a fost unul îngrozitor. Celebrul influencer nu a ieșit din casă timp de trei săptămâni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristina Ich, influencer cu peste 900 de mii de urmăritori pe Instagram, a trecut printr-o experiență traumatică după ce a apelat la un medic estetician pentru o procedură non-invazivă. Intervenția a avut rezultate dezastruoase, determinând-o pe Cristina să se retragă din ochii lumii timp de trei săptămâni.

În mod obișnuit activă pe rețelele de socializare, Cristina Ich a împărtășit recent o poveste îngrijorătoare despre o experiență trăită la medicul estetician. După ce s-a decis să apeleze la o procedură non-invazivă, a devenit martora unui coșmar estetic: la doar două zile de la intervenție, rezultatul a fost cutremurător, scrie avantaje.ro

Momentul a fost atât de șocant încât și-a petrecut următoarele trei săptămâni izolată în casă, evitând contactul cu lumea exterioară. Mama sa a fost una dintre primele persoane care au reacționat vehement când au văzut transformarea nedorită a feței sale.

Poza 31 - Cristina Ich

Cu toate acestea, în ciuda traumei suferite, Cristina Ich a avut curajul să caute ajutor pentru a remedia situația. Consultându-se cu un alt specialist în domeniul esteticii, acesta a găsit soluții pentru a corecta greșeala făcută.

„M-am dus și eu să-mi pun un gen de acid hialuronic pentru hidratare atât, căci mi s-a părut mie că am genul de pilow-face, că aș fi umflată la față.  

M-am trezit după două zile de la intervenție că se topea acidul, ajunsesem să am găuri în față. Nu vă mai spun ce cearcăne aveam! Trei săptămâni am stat în casă de Sărbători, așa ceva nu doresc la nimeni! 

A reușit să-mi umple găurile, până la urmă, doctorița mea, care a reușit nu știu prin ce minune să-mi refacă fața. Nu vă pot arăta poze că vă speriați! 

Fetelor, vă rog să fiți foarte atente la cine mergeți să vă facă aceste proceduri. Așa se întâmplă când te mănâncă, vorba aceea. Mie mi-a dat-o Universul bine de tot. A început mama să țipe la mine: «Eu te-am făcut frumoasă și tu te desfigurezi cu mâna ta!»

Nu vreau să știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi făcut o procedură estetică, o operație de amploare, cred că nu mai ieșeam din casă', a povestit Cristina Ich pe Instagram.

cristina-ich-celebra-2 

Cristina Ich probleme de sănătate (3)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57694625854492