Februarie 03, 2021
Costi Burlacu și Corina Țepeș cântă dragostea de 14 februarie
E luna iubirii și a dedicațiilor speciale. Și nu vorbim doar de cele făcute persoanei dragi, ci și celor muzicale. Și dacă pandemia ne ține mai mult în case, iar sălile de concerte sunt închise, artiștii au soluții adaptate condițiilor acestor timpuri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cuplul Costi Burlacu și Corina Țepeș, împreună cu orchestra Festiv Band pregătesc pentru 14 februarie un concert online, intitulat ”Iubirea va salva lumea”. Asta presupune că orice moldovean, care îndrăgește muzica celor doi artiști vor avea parte de o seară de excepție. 

Potrivit afisha.md, programul va include muzică ușoară și populară, melodii de dragoste, hituri îndrăgite dar și piese în premieră absolută. Mai mult decât atât, artiștii vor răspunde în direct la întrebările publicului. Programul mai include o tombolă cu premii dar și alte surprize de proporții. 

Și ca la orice concert, participarea costă. Prețul biletelor variază între 100 și 150 de lei. 

Costi Burlacu și Corina Țepes, una dintre cele mai îndrăgite cupluri de artiști de la noi s-au remarcat cu un repertoriu destul de divers, iar piesele lor de dragoste au făcut mereu deliciul publicului. Între acestea putem menționa ”Când iubirea vorbește”, ”Dulce și amar”; ”Cântă dragostea”, ”Pe același drum”. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88973069190979