Aprilie 06, 2017
Corinei Bîrcă nu-i vine să creadă că a câștigat premiul AQUARELLE la categoria Fashion Blogger
E tânără, are ambiție cât ar duce carul și urmărește fiecare mișcare a celor mai renumiți designeri din lume. Corina Bîrcă e fata care arată mulțimii ce se poartă... și ce nu. De când a pus mâna pe trofeul AQUARELLE pentru cel mai bun Fashion Blogger, tânăra e în al nouălea cer.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

«Am fost placut impresionată, în primul rând pentru nominalizare. A însemnat foarte mult pentru mine ca revista AQUARELLE să aprecieze activitatea mea. Când am aflat că sunt câștigătoarea la categoria Fashion Blogger nu puteam fi altfel decât extrem de fericita. Am inteles că oamenii mă sustin și m-a bucurat increderea cu care m- au votat pentru a mă vedea pe scenă, alături de cei mai buni».

 

A vizitat orașele în care a început istoria modei și s-a plimbat prin cele mai renumite magazine de brand. Fashionista duce un mod de viață activ, iar uneori se pornește la o petrecere și ajunge la alta.

 

«Viața unui fashion blogger pentru mine cel puțin este viața perfectă. De asemenea, sunt recunoscatoare ca am ocazia sa intalnesc oameni speciali, oameni frumosi care mă inspiră și mă motivează. Sunt perfectionista! Niciodată nu sunt mulțumită 100% de activitatea mea. Sunt criticul meu nr.1, iar mulți îmi zic că uneori sunt prea dură».



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87410593032837