Iunie 28, 2023
Connect-R și Smiley, îndrăgostiți de aceeași femeie. „M-am bătut cu Smiley. Da, pe bune!”
Duminică, 25 iunie 2023, clubul Rapid a celebrat 100 de ani de la înființare, iar Connect-R (41 de ani) a fost invitat să cânte pe stadionul din Giulești. În timpul show-ului, cântărețul a interpretat și piesa „Rita” și le-a dezvăluit fanilor povestea din spatele acesteia. Se pare că el și prietenul său, Smiley (39 de ani), au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, iar intriga amoroasă a avut un final neașteptat, deoarece ea a ales pe altcineva!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Connect-R a făcut o dezvăluire neașteptată, pe scenă, duminică, 25 iunie, în timpul show-ului pe stadionul din Giulești, unde a fost invitat să cânte cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființare a clubului Rapid. Artistul a interpretat și piesa „Rita”, dezvăluind, înainte de a o cânta, povestea din spatele acesteia, scrie click.ro

Se pare că, spre surprinderea fanilor, „Rita”, este despre femeia pe care și el și Smiley puseseră ochii. Așadar, doi dintre cei mai cunoscuți cântăreți, au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. Însă, intriga amoroasă a avut un final total neașteptat. Iată pe cine a ales ea în final

Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie / Foto: Instagram

Cu cine a rămas femeia, în final

„Piesa următoare este despre o femeie pentru care m-am bătut cu Smiley. Da, pe bune! Pentru ca, în final, să rămână cu Moga”, a dezvăluit Connect-R, în timp ce se afla pe scenă, înainte de a cânta melodia. Astfel, se pare că, intriga amoroasă, s-a încheiat într-un mod neașteptat, căci „Rita” l-ar fi ales pe Marius Moga.

De altfel, în vara anului 2021, când Smiley și Connect-R au lansat single-ul, piesă care a avut un succes colosal la vremea respectivă, atât videoclipul, cât și melodia, fac trimitere la o intrigă amoroasă, cei doi protagoniști fiind rivali.

„Rita este o piesă de dans, dar şi de feeling, este o piesă lucrată în detaliu despre o temă foarte actuală: ce alegem în viaţă, cine triumfă? Nevoia de siguranţă şi confort, sau inima? Sunt sigur că o să vă placă şi clipul, este ca un film căruia abia aştepţi să-i vezi finalul, dar care rămâne unul deschis în mintea, amintirile şi inima fiecărui om care ascultă piesa”, a declarat Smiley, la vremea respectivă, potrivit Viva.ro.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94403481483459