Martie 18, 2024
Cleopatra Stratan, apariție demnă de Hollywood! Tânăra a strălucit într-o rochie decoltată cu șliț adânc
Cleopatra Stratan este una dintre puținele artiste care au crescut încă de la trei ani în ochii publicului. A rămas în muzică și nu doar pe plan profesional a înflorit, ci și pe cel personal.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La cei 21 de ani ai săi, Cleopatra Stratan nu mai are nimic în comun cu micuța care cânta "Ghiță" și fura inimile celor mici și ale celor mari. Este o femeie în toată firea, e căsătorită și are experiență în industria muzicală. În ultimul timp, a ales să fie și mai îndrăzneață în apariții.

Când renunță la ochelarii de vedere și se lasă pe mâna profesioniștilor în materie de păr, coafuri și styling vestimentar, Cleo se transformă total și devine o tânără plină de senzualitate. Așa s-a întâmplat și pentru un pictorial în care a fost parcă desprinsă de la Hollywood. Într-o rochie elegantă din catifea, lungă, dar generos decoltată și cu crăpătură pe picior, la care a asortat mănuși lungi, fiica lui Pavel Stratan a fost seducătoare și plină de încredere în sine, scrie profm.ro

Cleopatra a devenit soție la o vârstă fragedă. La 18 ani, Edward Sanda o cerea în căsătorie, iar la mai puțin de un an, solista îmbrăca rochia de mireasă. În vara lui 2024, cei doi vor sărbători trei ani de mariaj.

"Noi nu reușim să ne certăm niciodată. Cred că e o chestie de înțelegere reciprocă, adică ne cunoaștem atât de bine unul pe celălalt încât știm când să lăsăm unul de la altul atunci când sunt diferite situații. Atât timp cât ne iubim foarte mult, ne respectăm unul pe altul și ne știm limitele, ajungem întotdeauna la un punct comun și la o înțelegere, deci  la cearta nici nu se ajunge. Noi suntem un cuplu foarte echilibrat", a povestit acum câteva luni Cleopatra despre cum se înțelege cu soțul ei.

cleopatra stratan 

cleopatra stratan 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6325669288635