Noiembrie 01, 2022
Cleopatra Stratan a luat permisul de conducere: "De azi sunt șoferiță"
Artista de 20 de ani a luat permis de conducere, iar acum este șoferiță. Fiica lui Pavel Stratan a obținut carnetul de șofer și a împărtășit marea veste cu fanii din mediul online. Cleopatra a postat și o imagine cu momentul în care a primit marea veste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan se poate declara împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Are o carieră de succes, iar anul trecut s-a căsătorit cu Edward Sanda. Între cei doi există o chimie extraordinară, care a apărut încă din prima zi în care s-au cunoscut. Mai nou, acum vedeta este și șoferiță.

În urmă cu câteva săptămâni, frumoasa artistă a împlinit 20 de ani. Vedeta și-a celebrat ziua de naștere la Paris, alături de soțul ei, Edward Sanda. Cei doi artiști au profitat de ocazie pentru a sărbători ziua de naștere a cântăreței.

cleopatra stratan carnet

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciatea artiste de la noi. Anul trecut, cântăreața s-a căsătorit cu Edward Sanda, cei doi organizând un eveniment de neuitat. Cleopatra a împlinit recent 20 de ani și se poate declara o persoană împlinită. Pe lângă cariera de succes, artista trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de soțul ei.

Cleopatra este activă în mediul online, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Așadar, în urmă cu câteva ore, Cleopatra a anunțat că a devenit șoferiță cu acte în regulă. Vedeta a luat permis de conducere. Fiica lui Pavel Stratan a postat si o imagine alături de instructorul ei auto, lângă mașina pe care a făcut școala. „Am luat permisul! De astăzi sunt șoferiță!', a fost mesajul transmis de Cleopatra Stratan pe Instagram.

cLEOPATRA PERMIS

cleopatra stratan artista

Sursa 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91567373275757