Septembrie 27, 2017
Cui îi revine nota de plată? The Motans și Inna într-un videoclip fierbinte!
Aseară, cunoscuta trupă de la noi The Motans împreună cu Inna au lansat o melodie oficială. Coloana sonoră este susținută și de un videoclip numit “Nota de plată”. Pentru ambii interpreți aceasta este prima colaborare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Băieții de la The Motans cuceresc tot mai mult showbizul de peste Prut. Ei nu încetează să unească relații strânse de colaborare pe plan muzical cu interpreții din România. De data aceasta, trupa a ademenit-o pe sclipitoarea și renumita româncă, Inna. 

 

 

A post shared by INNA (@innaofficial) on

 

Mesajul acestei piese pe care îl transmit artiștii este următorul: toate nopțile, vinul și mesajele, dar și insomniile provocate în urma unei relații trebuiesc plătite.

Inna și trupa "The Motans" cântă despre o relație ideală care nu s-a putut realiza, dar și despre ideea că cel ce nu prețuiește dragostea într-o realație nu merită nicio șansă.

 

 

A post shared by The Motans (@themotans) on

 

"Pentru tot ce nu ai spus, pentru ce n-ai auzit, pentru nopție în care ai spui ca vii și nu ai venit, pentru mii de zâmbete pe care nu le-am zâmbit, pentru tot ce n-ai făcut, astăzi vei plăti ", cântă Inna în noul single.

Artiștii nu au ezitat să filmeze și un videoclip simpatic. În imaginile video apare un cuplu în încercarea de a-și restabili relația, care treptat a început să frâneze.

De asemenea în videoclip este prezent și Denis- solistul trupei The Motans, acesta are rolul de bucătar în restaurantul în care perechea servește cina. Inna apare ca o divă, ea poartă pe cap o coroană imensă din trandafiri roșii.

Trebuie să menționăm că la această frumoasă colaborare a participat și basarabeanca noastră, Irina Rimes. Producătorii piesei sunt cei de la Global Records.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2151880264282