Octombrie 25, 2022
Christina Aguilera a lansat un nou videoclip al piesei „Beautiful”. Mesaj puternic și dureros
La 20 de ani la lansarea albumului „Stripped”, de pe care este extrasă și piesa „Beautiful”, Christina Aguilera prezintă un nou videoclip al melodiei. Materialul transmite un mesaj puternic și dureros, prezentând copii și adolescenți care se confruntă cu mesaje negative pe rețelele de socializare, tulburări de dismorfie corporală, operații estetice, depresie și gânduri de suicid.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Suntem frumoși, indiferent de ce spun ei” - un mesaj pe care îl voi susține mereu și pe care îl voi insufla copiilor mei în fiecare etapă a vieții lor. Astăzi, este mai greu ca niciodată să ne auzim propria voce printre atât de mulți alții care ne infiltrează mințile cu idei amestecate și care vor conduce în cele din urmă la a uita de propriul adevăr și propria valoare”, a declarat Christina Aguilera, care nu apare în clip.

„Beautiful” a ajuns pe locul 2 în Billboard Hot 100 pe 1 februarie 2003 și a petrecut 27 de săptămâni în top. De asemenea, și albumul „Stripped”, de pe care este extrasă „Beautiful”, a ajuns pe locul 2 în topul de albume Billboard 200 pentru toate genurile și a petrecut un total de 79 de săptămâni în clasament. 

Mai jos, versiunea veche a videoclipului:

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53107619285583