Martie 27, 2022
Cher oferă vila sa de lux din Malibu refugiaților ucraineni. De ce au criticat-o oamenii
În contextul războiului, Cher oferă vila de lux pe care o deține în Malibu refugiaților ucraineni. Mulți consideră însă gestul ca fiind deplasat, întrebându-se câți refugiați au posibilitățile financiare de a ajunge până în însoritul Malibu?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cher se alătură celebrităților care încearcă să își ofere sprijinul refugiaților din Ucraina. Legendara artistă nu oferă o sumă impresionantă de bani, ci își oferă vila din Malibu refugiaților.

„Vor fi în siguranţă şi îngrijiţi. Mulţi oameni ca mine ar trebui să facă acest lucru. Dacă aş fi singură sau împreună cu copiii mei şi am fi traumatizaţi, am spera ca cineva să aibă grijă de noi”, a scris ea pe Twitter.

 

Mulți consideră însă deplasat gestul ei. De ce? E simplu. Câți dintre refugiații care au fugit din calea războiului au resursele financiare pentru a ajunge până în însoritul Malibu? Se estimează că peste 2 milioane de oameni au părăsit Ucraina de la debutul invaziei rusești. Majoritatea sunt însă oameni simpli, fără posibilități financiare. Oameni care au plecat, la propriu, doar cu hainele de pe ei.

 

Cher deține mai multe proprietăți în Statele Unite. Casa din Malibu este însă cea în care petrece majoritatea timpului. Aceasta valorează peste 80 de milioane de dolari și reprezintă luxul suprem. Dispune de 6 dormitoare și 7 băi, cinematograf privat, terenuri de sport și grădini luxuriante.

 

Sursa: agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0759689807892