Octombrie 02, 2023
Cher a fost acuzată că a angajat niște bărbați pentru a-și răpi propriul fiu. Artista a vrut să-l țină departe de soția sa
Cher a fost acuzată că a angajat niște bărbați pentru a-și răpi propriul fiu. Artista a vrut să-l țină departe de soția sa. Potrivit documentelor judiciare recent dezvăluite, legenda muzicii a apelat la patru bărbați pentru a-și scoate cu forță fiul, pe Elijah Blue Allman, dintr-un hotel din New York.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se pare că Cher a procedat așa din cauza faptului că era îngrijorată pentru starea fiului ei. Elijah a leșinat în fața hotelului Chateau Marmont din LA, unde locuia cu soția sa. Personalul hotelului i-a oferi primul ajutor, ducându-l în incinta clădirii. „La început părea mort, dar de fapt leșinase”, a spus un martor, potrivit DailyMail.

Elijah, în vârstă de 47 de ani, este fiul cel mic al lui Cher și al rockstar-ului Gregg Allman. Bărbatul a recunoscut că a avut probleme cu dependența de heroină de foarte mulți ani. Într-un interviu acordat în trecut el a spus că a început să consume substanțe interzise de la vârsta de 11 ani, scrie catine.ro

În dosar, King susține că ea și Allman au decis să lucreze la căsătoria lor după ce Cher i-a cerut să părăsească casa familiei lor. Allman și King ar fi petrecut 12 zile singuri împreună la New York, înainte de aniversarea lor pe 30 noiembrie, când se spune că s-a întâmplat răpirea.

Cher care poartă o bluză neagră din dantelă și o fustă gri, alături de iubitul său Val Kilmer în anul 1984

„După ce am petrecut aceste 12 zile împreună în New York, patru persoane au venit în camera noastră de hotel și l-au scos pe [Allman] din camera noastră”, susține King în dosar.

Ea a adăugat că unul dintre bărbați i-a spus „că au fost angajați de mama [lui Allman]”.

Declarația lui King se încheie cu următoarea cerere: „Înțeleg eforturile familiei sale de a se asigura că este bine. Vreau ce este mai bun pentru soțul meu”.

Allman a discutat public și despre problemele sale cu dependența de substanțe interzise. Ea a spus că era adolescentă când a consumat prima dată droguri periculoase. De la începutul anilor 2010, Allman a intrat și ieșit din recuperare. Pe măsură ce relația sa cu sobrietatea a fluctuat, la fel s-a întâmplat și cu relația cu fiul lui Cher.

Cher Opens up About Motherhood With Her Two Sons

Cântăreața pop a abordat deschis, de asemenea, lupta familiei sale cu abuzul de droguri, care a început de la consumul de heroină de către propriul ei tată. Tatăl lui Allman, Gregg Allman, s-a luptat, de asemenea, cu dependența de droguri.

Nu este prima dată când problemele de dependență ale lui Allman au cauzat îngrijorare familiei sale. Cu toate acestea, acuzațiile la adresa lui Cher sunt grave și ar putea avea implicații juridice.

Cher a avut de-a lungul timpului o relație controversată cu fiul și cu nora sa. Elijah se află acum într-o clinică de dezintoxicare din Pasadena, California. Personalul hotelului era îngrijorat de starea lui Elijah. Cei care lucrau în incinta Chateau Marmont, de pe Sunset Boulevard, au spus că au contactat-o în mod regulat pe Cher. Ei o țineau la curent cu starea fiului ei, scrie DailyMail.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92951226234436