August 28, 2024
"Cer Senin" – Imnul Speranței pentru Republica Moldova lansat de Satoshi, Dara și Magnat & Feoctist

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova, artiștii Satoshi, Dara și trupa Magnat & Feoctist au surprins publicul cu o nouă creație muzicală intitulată "Cer senin". Această piesă specială aduce un omagiu Republicii Moldova, subliniind speranțele și visele unei națiuni aflate într-o continuă evoluție.

Videoclipul piesei a fost regizat de talentatul Roman Burlaca și a reunit numeroase figuri publice și personalități marcante din Republica Moldova. Printre cei care au apărut în videoclip se numără actorul și regizorul Mihai Fusu, arcașul Dan Olaru, cântăreața Ana Cernicova, prezentatorul TV Andrei Porubin și actrița și regizoarea Daniela Burlaca.

Piesa "Cer senin" începe cu versuri care exprimă optimismul și speranța pentru viitor: "Noi nu suntem la capăt, Suntem la începuturi, Dar e încă puțin, încă puțin, Și se vede orizontul". Aceste cuvinte reflectă spiritul unei țări care privește înainte, încrezătoare în drumul pe care îl urmează.

Muzica și versurile piesei sunt create în întregime de Satoshi, Dara, Magnat & Feoctist, combinând elemente muzicale moderne cu un mesaj profund patriotic. Versurile evocă dragostea pentru țară și pentru valorile care definesc poporul moldovean, subliniind ideea că Moldova nu este doar un loc pe hartă, ci un popor cu o istorie bogată și un viitor promițător.

Prin versuri și imagini puternice, piesa "Cer senin" reușește să transmită un mesaj de unitate și mândrie națională, încurajându-i pe moldoveni să fie mândri de rădăcinile lor și să privească cu optimism spre viitor.

Printre personalitățile care s-au filmat în videoclip sunt: Alexandru Comerzan, Alex Leahu, Ana Cernicova, Ana Tulgara, Anatol Melnic și Kamelia Melnic, Andrei Porubin, Cristina Evtodii-Marcu, Dan Olaru, Daniela Burlaca și Milisa Gologan, Dumitru Roman (Beton), Gabriel Nebunu, Kapushon, Lia Taburcean, Lili Lozan, Mihai Fusu, Vlad Slusarenco.

În mai puțin de 24 de ore de la lansare videoclipul a adunat peste 85 000 de vizualizări.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4524340629578