Decembrie 29, 2023
Cele mai norocoase nouă culori pe care să le porți de Revelion. Îți cresc șansele în amor și la bani
Indiferent că ieși în oraș sau că rămâi acasă, nu poți să nu te gândești ce să mai faci ca să atragi norocul în viața ta, în anul care urmează să înceapă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În codul culorilor, există anumite nuanțe benefice, care pot atrage norocul în noaptea de Anul Nou. Ce-i drept, la români superstițiile sunt foarte cunoscute și aplicate, mai ales de Revelion. De ce nu am purta și culori care să ne sporească șansele la noroc, bani și iubire? Știm cu toții că e bine să ai lenjerie roșie, să porți bani în buzunar și să ai struguri pe masă. Dar ce spun specialiștii că ar trebui să purtăm? Iată care sunt cele nouă culori norocoase de Revelion, scrie okmagazine.ro

Harry si Meghan GETTY jpg 

Este foarte benefic să porți roșu în noaptea de Anul Nou. Este o alegere fericită, care te va plasa în centrul atenției. Orice femeie arată splendid în roșu, indiferent că este blondă, brunetă sau roșcată.

Deși Anul Nou Lunar nu va fi sărbătorit până pe 10 februarie 2024, s-ar putea să doriți totuși să vă inspirați din sărbătoarea noului an chinezesc și să purtați roșu. În cultura chineză, roșul este asociat cu norocul, așa că nu poate strica să purtam o nuanță de roșu când intrăm în noul an.

Salma Hayek, Getty (8) jpg 

Albul semnifică noi începuturi. Dacă vrei ca noul an să-ți aducă rapid o schimbare, noi începuturi pline de pasiune, mizează pe alb. Această populară non-culoare este asociată în mod tradițional cu noi începuturi, puritate, punct și de la capăt, noi șanse, noi oportunități, așa că nu poți da greș dacă te îmbraci în alb.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg 

Este preferata petrecerilor! Auriul este asociat cu prosperitatea. În principal, o ținută aurie îți va dezlega oportunitățile financiare în noul an. Așadar, pe lângă faptul că vei arăta regal, te poți aștepta și la câștiguri fabuloase în anul ce va veni.

kim kardashian svarowski profimedia jpg 

Este o culoare asociată succesului financiar. O femeie în argintiu va deborda de eleganță, clarviziune, farmec, grație. Va fi o apariție sofisticată, greu de ignorat. Atragi atenția oamenilor, dar și a stelelor norocoase. Cam ca în cazul auriului!

Movul

Este o culoare deosebit de benefică, asociată adeseori energiei potente a îngerilor. Toate nuanțele de mov ne duc cu gândul la ezoterism, la putere, la siguranță, la ambiție.

kate middleton costum mov getty jpg 

Nu poți trece neobservat în mov. Mai mult, violetul este asociat în mod tradițional cu Anul Nou. Poți opta liniștită la petrecerea dintre ani pentru această culoare deosebit de benefică.

Galbenul

Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg 

Este o culoare solară, a bucuriei, a gestației, a fertilității. Trebuie însă să ai o anumită stare pentru a putea purta galben. O atitudine specială. Mai mult, galbenul este foarte pretențios și nu vine bine oricui. Însă dacă intri în categoria iubitoarelor de galben, să știi că nu vei greși, de Revelion.

Verdele

Donatella Versace si Jennifer Lopez jpg 

Este o culoare a creșterii, a vieții, a energiei creatoare.

Verdele este o opțiune puțin mai surprinzătoare pentru noaptea de Anul Nou, dar care îți poate aduce vibrații la fel de bune ca argintiul și auriul, de Revelion. Potrivit ColorsExplained.com, verdele semnifică în mod tradițional armonie, creștere, prospețime și energie. Dacă vrei să aduci aceste lucruri în anul care urmează, poartă verde și nu vei regreta.

Portocaliu

Prințesa Beatrice de York și Prințesa Eugenie (sursa foto Instagram) 

Aduce exact acea nuanță de optimism de care avem nevoie. Mai ales dacă ai trecut printr-un an mai dificil, mizează pe portocaliu! Îți va da o stare de bine, de optimism și îți va asigura o ținută veselă și încrezătoare.

Albastrul

Culoarea preferată a multora vine cu pace, cu liniște, cu înțelegere. Amintește de energia apei, de lumea emoțiilor. O ținută albastră de Revelion îți poate aduce promisiunea liniștii în 2024.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9171147346497