Mai 08, 2024
Cele mai dezbrăcate dive de la Met Gala 2024. Emily Ratajkowski a arătat tot

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A fost ploaie de vedete luni seară, la Met Gala 2024, care a avut loc la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Tematica din acest an a fost Grădina Timpului, iar divele au oferita o defilare de modă extravagantă. Cele mai lipsite de inhibiții vedete au optat pentru ținute extrem de provocatoare, care i-au lăsat fără răsuflare pe cei prezenți, scrie click.ro

Emily Ratajkowski, într-o rochie Versace la Met Gala 2024

Emily Ratajkowski, într-o rochie argintie la Met Gala 2024  

Emily Ratajkowski Wins for Most See-Through Dress at the Met Gala 2024 |  Glamour 

Emily Ratajkowski sparkles in sheer silver Versace on the 2024 Met Gala red  carpet

Actrița Emily Ratajkowski (32 de ani) a întors toate privirile într-o rochie argintie, creată de Versace special pentru ea. Ținuta transparentă, care a arătat precum o pânză de păianjen, i-a lăsat la vedere sânii care au făcut-o celebră la Hollywood.

Și cântăreața Rita Ora (33 de ani) a făcut furori într-o ținută cu franjuri colorate, de la Tom Ford, care i-a scos în evidență silueta fără cusur și care a făcut-o să pară aproape goală din anumite unghiuri.

Rita Ora, într-o rochie cu franjuri la Met Gala 2024 

La rândul său, Janelle Monáe (38 de ani) a fost în centrul atenției într-o rochie Vera Wang, realizată din lanțuri și discuri mici de plastic, care i-a îmbrăcat perfect formele.

Janelle Monáe, într-o rochie transparentă la Met Gala 2024 

Doja Cat, aproape goală la petrecerea de după Met Gala 2024

Doja Cat, într-un ansamblu Vetements (Foto: Profimedia) 

Iar cea mai lipsită de inhibiții apariție a fost oferită de Doja Cat (28 de ani), la petrecerea organizată după Met Gala. Artista a venit îmbrăcată într-o pereche colanți și un top scurt complet transparente, semnate de Vetements. Vedeta nu a purtat sutien, mândrindu-se cu sânii operați recent.

La evenimentul în sine, Doja Cat a venit pe covorul roșu de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York îmbrăcată într-o rochie-tricou de culoare albă, complet udă. Ținuta atipică, creată tot de Vetements, a fost completată de un machiaj tip smokey-eye, care a părut că i-a curs pe față ca și cum ar fi plâns. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67196917533875