Iunie 23, 2020
Cel mai nou rol pentru care Will Smith a spus DA. Filmul are la bază fapte reale
Will Smith va juca rolul unui sclav fugar în thriller-ul de epocă „Emancipation” regizat de Antoine Fuqua.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul în vârstă de 51 de ani va fi Peter Gordon, un sclav care a fugit de pe o plantație din Lousiana și s-a alăturat Armatei Federale pentru a obține libertatea mult visată. Pelicula este bazată pe fapte reale, iar sursa de inspirație a fost fotografia din 1863, The Scourged Back. Potrivit History.com, poza îl înfățișează pe Peter arătându-și cicatricele de pe spate după ce a fost biciuit de atâtea ori. Imaginea care a apărut în Harper’s Weekly, în iulie 1863, a devenit un puternic simbol al sclaviei.

Scenariul este semnat de Willam N. Collage , iar filmările ar putea debuta la începutul anului viitor. Până atunci, pe Will Smith îl vom vedea în King Richard -  unde joacă rolul Richard Williams, tatăl celebrelor Venus și Serena Williams. La începutul anului, actorul a apărut în Bad Boys For Life, peliculă ce a obținut la box-office încasări de 419 milioane de dolari.  

Smith a refuzat rolul Django în filmul din 2012 al lui Quentin Tarantino, „Django Unchained” (ce i-a revenit apoi lui Jamie Foxx). În 2015, a declarat pentru The Hollywood Reporter că decizia de a spune nu filmului în care au mai jucat Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson și Christoph Waltz, a avut legătură cu „direcția creativă a poveștii”.

„Pentru mine, e povestea perfectă: un tip care învață cum să omoare pentru a-și recupera soția răpită și ținută sclavă. Ideea e perfectă”.

Dar a adăugat: „Mi-am dorit să fac atât de mult acel film, însă am simțit că ar fi trebuit să fie o poveste de dragoste, nu a unei răzbunări ... Nu mă puteam conecta la faptul că violența este răspunsul. Dragostea trebuia să fie răspunsul.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90112257003784