Noiembrie 09, 2016
Ceaiul, dușmanul depresiei
Depresia de sezon este un lucru normal, aceasta începe a fi simțită la sfârșitul verii, deoarecere zilele încep a deveni mai scurte și totul în jur ni se pare umed, posomorât și începem să simțim unm oarecare disconfort.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru a preveni schimbările negative din interiorul nostru, trebuie să ne mișcăm cât mai mult, să mâncăm la timp, să dormim și să ne odihnim normal.

  • Ceaiul din petale de garoafe trebuie de băut cu pauze, adică se bea 3 zile și 3 zile nu, și așa până dispar simptomele depresiei de toamnă;

  • Servește ceai de măceș, acesta neapărat îți va ridica moralul;

  • Ceaiul din magnolie chinezească te va ajuta să-ți tonifiezi corpul.

  • Ceaiul de ghimbir va reda feței tale o culoare naturală, va reîntoarce sclipirea din ochi și va accelera activitatea creierului. Pe lângă asta, acest ceai este minunat pentru profilaxia organismului în a preveni răceala, va reduce caloriile din organism și acționează pozitiv asupra pielei feței, ceea ce este extrem de important pentru această perioadă;

  • Ceaiul de mentă de asemenea conține subtanțe cu efect de liniștire, luptă activ împotriva stresului, iar consumându-l seara, cu siguranță vei avea un somn liniștit, iar dimineața te va încărca cu energie;

  • Ceaiul «Masala» este un ceai indian care în traducere înseamnă «ceai din mai multe condimente». Acest ceai se prepară cu lapte, ghimbir, petale de garoafe, scorțișoară, ienibahar și nucșoară;

  • Ceaiul verde obișnuit, care se găsește pe rafurile oricărui magazin, conform specialiștilor, conține o cantitate mare de teanină ce îmbunătățește starea spirituală și ridică dispoziția, acționează pozitiv asupra creierului și inimii.



citeste și
SQL exec time = 1.2619614601135