Octombrie 04, 2017
Ce să porți toamna aceasta? Fetele de la AQUARELLE îți sugerează câteva idei!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

​​​​​​

  1. Alla (Specialist Marketing)

Geaca din piele reprezintă una dintre cele mai importante detalii alei garderobei de toamnă. Fahionistele pur È™i simplu o adoră, È™i nu este în zadar. Ea poate fi uÈ™or combinată cu orice stil, aÈ™a că fiecare domniÈ™oară o poate purta atribuindu-i o metodă originală. Alegerea Alei constă într-o pereche de pantaloni cu volane È™i un top din tricotaj. O atenÈ›ie deosebită îi revine pantofilor din piele metalică. În ei poÈ›i merge imediat după job la o petrecere, asortând doar o gentuță mică în loc de una voluminoasă.

  1. Aneta (Specialist Marketing)

Blugii – o altă haină de bază în garderobă. Aneta le-a dat farmec È™i i-a combinat cu o bluză de mătase albă, inserată cu dantelă È™i sacou. Pantofii stiletto oferi o imagine elegantă È™i plină de entuziasm, iar geanta voluminoasă îi oferă look-ului un caracter lejer. Cât de multă vestimentaÈ›ie este combinată? Încearcă È™i tu.

  1. Iana (Specialist Marketing)

CombinaÈ›ia de palton È™i pantofi sport din categoria stilului incompatibil a devenit foarte trendy. Iana poartă un palton french bej în combinaÈ›ie cu adidaÈ™ii. Ochelari stilaÈ›i È™i eÈ™arfa colorată – este o completare ideală pentru această È›inută.

  1. Ionela (Jurnalist)

În È›inuta Ionelei, locul principal îi revine desigur pantalonilor de tip qullotes. Ei au intrat în modă în urmă cu mai multe sezoane È™i până în prezent nu îÈ™i pierd relevanÈ›a. Pantalonii de culoare caldă È™i textură fină sunt perfect completaÈ›i cu o pereche de pantofi în nunață aprinsă, geantă È™i o bluză. Geacă din piele? Iată o altă opÈ›iune pentru Dvs. cum să o purtaÈ›i.


  1. Maria (Specialist Marketing)

Per general È›inuta Mariei conÈ›ine cele mai bune tradiÈ›ii britanice: croială laconică, culori discrete È™i textură netedă. Straturile în vestimentaÈ›ie – helanca, o jachetă, dar È™i un palton - este de asemenea, foarte actual în sezonul rece. Calduros, confortabil È™i frumos. Ce altceva este necesar să porÈ›i toamna?

  1. Natalia (Specialist Marketing)

Alegerea Nataliei- combinaÈ›ia monocromă de culori - o opÈ›iune care nu te lasă în pierdere. Arată elegant È™i creează impresia de calmare È™i liniÈ™te. Iar accentul strigător în funcÈ›ie de eÈ™arfă oferă imaginii multă vivacitate.


  1. Ruslana ( Redactor Fashion )

Pantalonii clasici nu pot fi niciodată plictisitori. Este destul doar să aranjezi bluza într-un mod mai neordinar È™i să-i adaugi stilului tău o geacă în trend È™i o pereche de ghete la modă.


 

Dar tu ce porÈ›i în această toamnă? ÎmpărtășeÈ™te-È›i ideile în comentarii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6893846988678