Iulie 22, 2022
Ce relație are fiica Andreei Marin cu tatăl ei, Ștefan Bănică, și cu iubitul mamei sale, Adrian
De-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat ce relație are fiica Andreei Marin cu tatăl ei, Ștefan Bănică, și cu iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu, după ce ambii părinți și-au refăcut viața. Potrivit spuselor prezentatoarei TV, Violeta se înțelege foarte bine cu amândoi

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum este relația cu fiica ta? Câtă libertate îi oferi? Ce limite îi impui? Există reguli în familie pe care toți trei le respectați? Ne poți detalia?

Nu voi intra în detalii, prefer să rămână ale noastre, dar ca să răspund direct, da, există limite. Nu putem face tot ce ne trece prin cap, fără să ne pese de ideea de responsabilitate. De conștiință. De respect față de cei din jur. Libertatea înseamnă să zbori, dar să respecți și limitele celorlalți. Țin mult la bunul-simț, la moderație, la valorile ce nu pot fi călcate în picioare. Din această perspectivă, da, îți poți câștiga libertatea de a alege pentru tine, dovedind întâi că înțelegi limitele bunului-simț, înainte de toate. Că ești Om, pur și simplu. Vorbim despre valori care sunt respectate de noi, în familie, și nu vom schimba acest crez.

andreea-marin-2-2

Violeta este mai apropiată de tine sau de tatăl ei? Te face părtașă la secretele ei?

Nu pot face o comparație în acest sens. Violeta are și mamă, și tată, o iubim, avem grijă de ea, o protejăm, avem și pretenții de la ea, cum e firesc. O iubim necondiționat. Avem și secretele noastre, ca între fete, bineînțeles.

andreea-marin-fiica-7

Dar cu Adrian, partenerul tău de viață, cum se înțelege? Mă gândesc că fac echipă împreună, având în vedere că Adrian i-a câștigat de la început simpatia și respectul. Au complotat împreună să îți facă diverse surprize? Sau dacă se întâmplă, de exemplu, să depășească ora de venit acasă, afli de la ea despre schimbare sau apelează la Adrian pentru că îl convinge mai ușor?

Suntem foarte deschiși unii cu alții, iar noi, maturii, nu ținem secrete unul față de altul, deci nu e cazul, deși ea poate mai încearcă. Da, ei se înțeleg foarte bine, asta nu înseamnă însă o complicitate prin care să ne ocolim reciproc, când îi convine unuia dintre noi. Nu suntem adepții acestui mod de a acționa, nu credem în el decât atunci când punem la cale surprize frumoase pentru unul sau altul dintre noi.

andreea-marin-2-1

În cutia cu amintiri de la mama ta, ai vreun inel care îți amintește de ea și pe care te gândești să i-l dăruiești Violetei la un moment dat?

Din păcate, nu mai am bijuteriile mamei, cineva fără suflet le-a furat odinioară. Dar am alte amintiri de la mama și îi vor rămâne fiicei mele, desigur.

andreea-marin-fiica-4

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73123383522034