Iulie 11, 2023
Ce face și cum arată astăzi Bianca Neagu, copila care a jucat în serialul "Numai iubirea". Tocmai s-a căsătorit cu iubitul pictor
La începutul anilor 2000, telenovelele românești țineau telespectatorii lipiți de televizoare. Una dintre cele mai de succes, "Numai iubirea", a adus-o pe sticlă și pe Bianca Neagu, pe atunci o copilă de opt ani, care și-a luat foarte în serios rolul și s-a descurcat remarcabil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, Bianca are 27 de ani și tocmai s-a căsătorit cu iubitul ei, Alin Croitoru, de profesie pictor și fotograf. Deși mulți se așteptau ca tânăra să se îndrepte spre actorie, ea și-a ales o altă carieră, deși nu a renunțat în totalitate nici la lumea care i-a adus celebritatea încă din copilărie. A urmat Facultatea de Psihologie și un master în Logopedie. În plus, face și accesorii hand-made, scrie peroz.ro

bianca neagu (2) 

Bianca Neagu și Alin sunt împreună de aproape 10 ani. Au făcut cununia civilă, iar în câteva luni o vor face și pe cea religioasă. „Da, este tot Alin, el e soțul meu. După o relație frumoasă de aproape un deceniu, am trecut la o nouă etapă din viața noastră și suntem foarte fericiți. Momentan a avut loc doar cununia civilă, urmând ca petrecerea și cununia religioasă să aibă loc tot anul acesta. Suntem în plin proces de organizare“, a spus Bianca Neagu pentru click.ro.

bianca neagu

După telenovela "Numai iubirea", Bianca și-a continuat activitatea în alte câteva producții de același tip, iar în 2010 a jucat un rol mic în filmul "The Whistleblower", alături de Rachel Weisz.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6723051071167