Octombrie 25, 2023
Ce avere are Victoria Beckham. Suma impresionantă la care a ajuns soția lui David Beckham în ultimii ani
S-a aflat ce avere are Victoria Beckham. Soția lui David Beckham a reușit să ajungă la o sumă impresionantă în ultimii ani. Veniturile familiei au crescut considerabil, iar cei doi soți nu se sfiesc să arate acest lucru atunci când merg împreună în vacanțe luxoase.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Victoria Beckham are în spate o carieră de aproape două decenii. În mod cert, veniturile sale au crescut an de an, iar soția fostului jucător de fotbal a fost întotdeauna o femeie de afaceri chibzuită. Succesul modelului a început în anii 1990, atunci când a făcut parte din trupa Spice Girls.

Victoria Beckham și-a câștigat primii bani după ce a început să cânte în trupa Spice Girls. Trupa a avut un real succes cu primul album vândut. Succesul lor nu s-a oprit acolo. Cel de-al doilea album, Spiceworld, a reușit să le aducă și mai multă popularitate. A urmat turneul Spiceworld din anul 1998, atunci când trupa a încasat peste 17,8 milioane de dolari.

Soții Beckham, la nunta lui Sergio Ramos cu Pilar Rubio 

Chiar dacă trupa s-a desființat în anul 2001, Vitoria a reușit să își consolideze cariera solo, iar mai apoi s-a lansat în lumea modelingului.

Averea Victoriei este estimată în prezent la suma de 70 de milioane de dolari. Victoria avea doar 20 de ani atunci când a dat auditie pentru Spice Girls, însă a avut o ambiție de admirat în ceea ce privește succesul său.

După ce a părăsit trupa și a început să lucreze în lumea modelingului, acesta și-a lansat și propria linie de haine, care a devenit un adevărat fenomen global. În 2002, veniturile mărcii sale au crescut cu 13%, fiind evaluată la suma de 50 de milioane de dolari, scrie Marca.

Succesul a continuat să crească, iar veniturile anuale au crescut și ele cu 42%, iar brandul divei a ajuns la suma de 70 de milioane de dolari. Veniturile divei nu vin doar din marca sa de haine. Acesta a avut nenumărate parteneriate cu branduri mari din lume.

Diva câștigă substanțial inclusiv din reclamele în care apare și din produsele cu care se asociază. Nu doar Victoria are o avere impresionantă. David Beckham are și el o avere care crește substanțial veniturile familiei.

David și Victoria Beckham, pe covorul roșu, la un eveniment monden

Ce avere au Victoria și David Beckham

Conform publicației Sunday Times, Victoria și David Beckham au împreună o avere estimată la valoarea de 515 milioane de dolari. David a fost unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume. Acesta a reușit să câștige sume impresionante din meciurile de fotbal, dar și din reclamele în care a apărut.

Mai mult, acesta a fost asociat cu mai multe companii mari și a promovat de-a lungul timpului produsele acestora.

În prezent, David are o avere estimată la peste 450 de milioane de dolari. Astfel, David și Victoria sunt considerați a fi unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood. În trecut s-a zvonit că Meghan Markle își dorește să-i calce pe urme fostului model.

David și Victoria Beckham în timp ce pozează împreună la British Fashion Awards 2015

Câștigurile financiare ale celor doi nu se opresc aici. Pe lângă încasările impresionante, David și Victoria Beckham dețin mai multe locuințe.

Cea mai scumpă proprietate a familie este chiar casa acestora. Casa în care locuiesc cei doi soți este estimată la valoarea de 37 de milioane de dolari. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49918127059937