August 17, 2022
Cât îl costă machiajul pe Carlas Dreams? Suma e de ordinul zecilor de mii
Carla's Dreams este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală autohtonă. Piesele sale ajung la scurt timp de la lansare pe primele locuri în topurile muzicale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Însă nu doar talentul său incontestabil este cel care îi intrigă pe fani, ci și povestea sa. Identitatea lui este un mister pentru toți ascultătorii săi, căci la fiecare apariție vine cu machiajul care l-a consacrat deja. Astfel că nu puțini sunt cei care ar da orice să afle cine se ascunde în spatele machiajului.

Suma pe care o plătește Carla's Dreams să se machieze pe el și toată trupa

Motivul pentru care Carla's Dreams poartă mască. De ce se feresc, de fapt,  artiștii din trupă - IMPACT 

Machiajele de pe fețele membrilor trupei Carla's Dreams sunt cu adevărat spectaculoase. Paleta de culori și modelele îi fascinează pe toți cei care îi privesc. Acest concept pe care l-au creat este foarte interesant, drept dovadă succesul pe acre l-au dobândit.

Nu e ușor să îți pui mască! Cât Îl costă, într-un an, machiajul pe Carlas  Dreams? Suma e de ordinul zecilor de mii - WOWBiz

În cadrul unui interviu, solistul trupei Carla's Dreams a dezvăluit la cât ajunge cheltuiala pentru machiajul fiecărui membru din formație. Suma nu e deloc mică, mare parte a banilor din concerte ducându-se pe vopseaua de pe fața lor. 

"Trebuie să calculez aproximativ.

Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro.", a declarat solistul trupei Carla's Dreams.

Ce face Carla's Dreams la studio?

Solistul de la Carla's Dreams este foarte plăcut de public, dar puțini știu detalii despre viața lui personală, asta pentru că e foarte discret.

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, artistul a dezvăluit un secret, chiar din studioul în care compune hiturile sale. Se pare că se confruntă cu o teamă de oameni, greu de explicat asu înțeles. Iată cum decurge o sesiune de studio și ce sunt nevoiți să facă cei din trupaCarla's Dreams, pentru a nu-l face pe solist să se simtă incomod.

"Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și, dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minim de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public.", a mărturisit solistul trupei Carla's Dreams.

Sursa - wowbiz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0779902935028