Septembrie 08, 2023
Care sunt planurile lui Celine Dion. Sora cântăreței a rupt tăcerea: „Ar fi cel mai frumos cadou pentru noi!”
Celine Dion este nevoită să stea departe de scenă și de fani din cauza bolii teribile cu care se confruntă. Sora ei, însă, Claudette, a vorbit despre planurile artistei, mărturisind că își dorește să petreacă Crăciunul alături de familie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unui interviu pentru HELLO! Canada, Claudette, sora cântăreței în vârstă de 74 de ani, a mărturisit că speră ca starea de sănătate să-i permită să petreacă Crăciunul în familie.

„Urmăm tradiția pe care ne-a insuflat-o mama noastră, dar și tata. Ne dorim să ne adunăm cu toții ca să celebrăm Crăciunul”, a spus ea.

În ceea ce privește planurile cântăreței Celine Dion de a ajunge în Quebec, aceasta a spus: „Nu putem ști cu exactitate, dar nici nu vă puteți imagina ce cadou frumos ar fi de Crăciun. Ținem pumnii strâns și îi transmitem dragostea și gândurile noastre”, a mai spus ea.

Celine Dion

Celine Dion trăiește acum în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, motiv pentru care o călătorie în Quebec nu ar fi tocmai simplă pentru ea ținând cont de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Cântăreața este cel de-al 14-lea copil al familiei și are o relație apropiată cu toți, însă în special cu sora ei, Linda, care i-a fost aproape de când a primit diagnosticul.

De asemenea, sora cântăreței a oferit detalii despre cum se simte aceasta.

„Face tot ce poate ca să se recupereze. Este o persoană puternică”, a dezvăluit aceasta, potrivit sursei citate.

Celine Dion și Pepe Munoz Paris

Totodată, ea a continuat șirul mărturisirilor: „Este o boală despre care știm foarte puține lucruri. Sunt acele spasme care sunt imposibil de controlat. Știți că sunt persoane care sar adesea în picioare, în toiul nopții, din cauza crampelor la picioare? Cam așa și ea, dar i se întâmplă în toți mușchii. Nu putem face nimic pentru a o susține, pentru a-i alina durerea”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88999938964844