Octombrie 16, 2023
Cardi B, decolteu de infarct! Ce ținută a ales pentru ziua ei de naștere
Cardi B (31 de ani) a dat o petrecere de zile mari, miercuri, de ziua ei de naștere. Celebra cântăreață americană a făcut furori la eveniment, după ce a venit îmbrăcată într-o rochie roșie, extrem de mulată și de decoltată, care i-a scos în evidență formele voluptoase.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista a primit cadou trei genți Hermès, în valoare de aproape jumătate de milion de dolari, de la soțul ei, rapperul Offset (31 de ani). Vedeta a țipat când a văzut cadourile, pentru că Hermès este brandul ei preferat de genți. Cardi B a organizat petrecerea de ziua ei în West Hollywood, într-o locație exclusivistă, scrie click.ro

Mai mult, ea a fost surprinsă atunci când a văzut surpriza pe care i-a făcut-o partenerul ei de viață: a umplut casa cu trandafiri roșii și roz, preferații cântăreței. Cardi B și Offset sunt căsătoriți din 2017. Ei au o fetiță de 5 ani, Kulture Kiari, și un băiețel de 2 ani, Wave Set. Rapperul mai are trei copii din relații anterioare.

Cardi B Shares Eye-catching Birthday Photos and Video - YARDHYPE

Cardi B, îmbrăcată într-o rochie roșie de ziua ei. octombrie 2023

„Îți mulțumesc mult iubitul meu soț, Offset! Mereu faci totul pentru mine. Îți iubesc pielea, îți iubesc fața, îți iubesc corpul, gleznele, îți iubesc sufletul, îți iubesc inima, îți iubesc credința, îți iubesc talentul, voi mușca pe oricine pentru tine”, a scris Cardi B, pe pagina ei oficială de Instagram. 

Cardi B in a Red Dress on her 31st Birthday at Delilah in West ...

Mesajul a fost însoțit un videoclip în care Cardi B a coborât pe scări, care erau ornate cu lumânări albe și petale de trandafiri roz. Petalele au creat o cale care ducea la o cameră cu multe buchete de trandafiri. Tavanul era și el plin de baloane care formau mesajul: „La mulți ani”.

De asemenea, în centrul camerei se afla și o inimă uriașă, făcută din flori, care avea numele lui Cardi B scris pe ea. 

Cardi B's Birthday Bash: Offset's Pink Paradise Delights - The Nigerian ...

Cardi B goes wild as Offset surprises her with a house full of roses on ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52434921264648