Martie 23, 2021
”Brigitte Macron, o femeie foarte sexy”. Cine e fascinat de Prima Doamnă a Franței
Prima Doamnă a Franței (67 de ani) este o femeie cacre debordează de senzualitate, este foarte frumosă și chiar o tipă foarte sexy. Nu este declarația soțului-președinte. Spre mirarea multora, de această părere este o artistă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața australiană, Sia, cea care apare în videoclipuri cu fața acoperită de o perucă. Confesiunile despre Brigitte Macron le-a făcut într-un interviu pentru publicația franceză ”Journal du Dimanche”. 
 

Artista a mai adăugat că diferența de vârstă între Emmanuel și Brigitte (n.r. 24 de ani), frumusețea lor, felul cum se afișează ca și persoane publice, toate acesta sunt ”o dovadă impresionantă de încredere”. E clar că Sia este fascinată de cuplul prezidențial instalat la Palatul Elysee.

Emmanuel Macron s-a căsătorit cu fosta lui profesoară, Brigitte Macron, în 2007. Anterior, prima doamnă a Franței a fost căsătorită cu fostul bancher, André-Louis Auzière, cu care a avut trei copii. Mariajul lor a început să șchiopăteze prin 90, din perioada când Emmanuel Macron a început s-o curteze insistent. Se pare că a făcut-o bine, dacă Brigitte a divorțat și s-a căsătorit cu fostul său elev. Cei doi nu au copii. 


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60649013519287