Februarie 20, 2024
Brad Pitt și Ines de Ramon s-au mutat împreună. Actorul a povestit detalii despre povestea sa de iubire
Brad Pitt și Ines de Ramon s-au mutat împreună. Actorul a vorbit recent despre povestea de iubire pe care o trăiește în prezent. Fostul soț al actriței Angelina Jolie susține că „nu a fost niciodată mai fericit”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Relația lui Brad Pitt avansează din ce în ce mai frumos. Cei doi îndrăgostiți au decis să ducă lucrurile mai departe. Pitt și partenera lui, Ines de Ramon, s-au mutat împreună în locuința pe actorul o deține în California.

Brad Pitt și Ines de Ramon au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna noiembrie a anului 2022. Lucrurile au devenit tot mai serioase, iar relația lor pare că avansează în direcția potrivită. Pitt a spus pentru People că „este mai fericit ca niciodată”.

Declarațiile sale au venit la scurt timp după ce Pitt s-a mutat cu Ines. Acesta i-a propus partenerei sale să vină să locuiască alături de el într-o reședință pe care o deține în California.

Pitt și Ines și-au făcut recent apariția împreună la Festivalul Internațional de Film din Santa Barbara. Fotografii au surprins-o recent pe Ines de Ramon având în brațe un buchet uriaș de flori.

Sursele spun că Pitt ar fi fost cel care a vrut să-și surprindă partenera cu un dar aparte. Brad Pitt se bucură să o aibă pe Ines alături. Presa scrie că actorul are o avere netă de 400 de milioane de dolari doar din imobiliare.

Nu este de mirare că actorul a făcut pasul de a se muta împreună cu Ines de Ramon. Anul trecut, acesta a vândut proprietate Los Feliz, pe care a împărțit-o în trecut cu fosta sa soție și cei șase copii.

Proprietatea era estimată la suma de 39 de milioane de dolari.

La scurt timp de la vânzare, Pitt a cumpărat o proprietate de la Aileen Getty în valoare de 5.5 milioane de dolari. Casa are vederi spectaculoase și se află într-un cartier de lux.

Presa internațională scrie că Brad Pitt și Ines de Ramon s-ar fi mutat împreună în proprietatea pe care Pitt o deține în Carmel by the Sea. Reședința este estimată la suma de 40 de milioane de dolari.

Brad Pitt, alături de Ines de Ramon, la un hotel de lux

Ce spun apropiații lui Brad Pitt despre relația acestuia cu Ines de Ramon

Prietenii lui Brad Pitt au vorbind despre viața personală a acestuia. După ce actorul a trecut prin clipe grele din cauza divorțului de Angelina Jolie, Pitt pare că și-a găsit marea iubire în brațele frumoasei Ines de Ramon. Actorul, în vârstă de 60 de ani, și partenera sa, în vârstă de 34 de ani, vor să lase relația să evolueze în mod natural.

„Petrec foarte mult timp împreună. Lui Brad i s-a părut un lucru firesc ca Ines să se mute împreună cu el. Brad nu putea fi mai fericit. Adoră să fie în preajma ei. Să se mute împreună a fost ceva complet normal și natural”, a declarat un apropiat al actorului.

Ines de Ramon și Brad Pitt în timp ce coboară împreună dintr-o mașină

După divorțul de Angelina Jolie, Brad a avut mai multe relații pasagere, însă nicio femei nu a reușit să-l facă pe actor să-și dorească o relație serioasă.

„Alături de Ines a redescoperit sclipirea. Este cema uimitor să-l vezi așa. Brad este un tip minunat. Merită să fie cu adevărat fericiți”, au spus apropiații actorului pentru presa de peste hotare. 

Brad Pitt, în haine lejere, în Paris

Brad Pitt și Ines de Ramon la ieșirea de la concertul lui Bono



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58450269699097