Februarie 12, 2024
Bombă în showbiz: Shakira și-a refăcut viața! Are un nou iubit, mai tânăr cu 10 ani decât ea
Shakira (47 de ani) se pare că e tot mai atrasă de bărbații mai tinerei. După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (39 de ani), apoi cu cântărețul mai tânăr cu 16 ani Rauw Alejandro (31 de ani), cât și cu baschetbalistul Jimmy Butler (34 de ani), acum columbianca s-a aruncat în brațele altui sportiv! Cine este noul iubit al Shakirei?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În jurul relației dintre Shakira și Gerard Pique s-a învârtit un adevărat scandal atunci când artista l-a prins pe fotbalist că o înșală. Despărțirea din 2022 a marcat sfârșitul unei relații de 12 ani. După ce au decis să o ia pe drumuri separate, cântăreața a fost surpinsă cu mai mulți bărbați tinerei, însă nu a confimat niciodată că ar avea o relație cu aceștia, însă unul s-a remarcat și e posibil ca acesta să îi devină iubitul oficial, scrie click.ro

Iată că, recent, pare că și-a găsit liniștea și s-ar iubi, acum, cu Julian Edelman, un fost receptor de fotbal american, cu 10 ani mai tânăr decât ea!

Cine este Julian Edelman, noul pretendent al Shakirei » S-au afișat ...

Cine e noul iubit al Shakirei

Julian Edelman, în vârstă de 37 de ani, este cunoscut pentru contribuțiile sale în echipa New England Patriots din NFL. El a fost prezent la petrecerea aniversară, pe data de 2 februarie, dată de Shakira în Miami, unde locuiește împreună cu micuții Milan și Sasha, copii pe care îi are cu Gerard Pique. Mai mult decât atât, cei doi s-au pozat împreună și au fost văzuți unul în compania celuilalt pe tot parcursul petrecerii, lucru care a sporit zvonurile despre o posibilă relație.

Meet Julian Edelman Brother Jason Edelman And Parents - Internewscast ...

Noul iubit al cântăreței seamănă destul de mult cu Pique, a jucat întreaga carieră la New England Patriots alături de Tom Brady și și-a anunțat retragerea pe 12 aprilie 2021. Deși nu a mai activat ca sportiv, a continuat să rămână în branșă, însă la Fox NFL Kickoff, drept comentator sportiv, relatează gsp.ro.

Ex-NFL star Julian Edelman, formerly of the New England Patriots



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53797650337219