Mai 19, 2020
Bloggerița Cristina Gheiceanu se lansează în modă! Vezi colecția de haine care-i poartă semnătura!
Fosta prezentatoare TV lucrează intens în această perioadă la un nou proiect din viața ei. Este vorba despre un magazin online de haine, iar Cristina Gheiceanu spune pe rețelele de socializare că acesta va fi lansat în scurt timp.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra mămică visează de aproape 10 ani să aibă proprilu brand de haine. Cristina spune că lucrează la concept și la noua ei afacere de aproape jumătate de ani și este extrem de entuziasmată că în curând va lansa site-ul. Vedeta a anunțat recent că toate hainele sunt confecționate în Malaezia, iar ea se implică perioanal în gândirea modelelor și alegerea stofelor.Ținutele semnate de Cristina Gheiceanu sunt deosebite și feminine, în stilul care o caracterizează pe fosta prezentatoare, de altfel.

 

   

   

 

În colecția ei predomină culorile calde, pastelate. Cristina și-a nunțat deja urmăritoarele de pe rețelele de socializare că în curând pe magazinul ei online vor fi disponibile haine pentru toate gusturile. Acolo veți putea găsi de la geci și paltoane, până la sacouri, rochii și bluze. 

 

     

 

Îi urmă succes tinerei mămici în afaceri, pentru că știm că este unul dintre marile ei vise care devine realitate. Cristina Gheiceanu s-a mutat cu traiul în Elveția împreună cu soțul ei. Ea a devenit mămica unei fetițe în 2019. Adela este un copil superb, iar bloggerița împarte cu urmăritorii de pe Instagram cele mai frumoase momente din viața de familie. 

 

   

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73596787452698