Noiembrie 16, 2023
Billie Eilish: „Sunt atrasă fizic de femei”
Billie Eilish (21 de ani) a dat de înțeles că este bisexuală, în cel mai recent interviu al său, acordat revistei americane Variety. „Iubesc femeile. Am relații puternice cu femeile din viața mea, cu prietenele, cu familia mea. Și sunt atrasă fizic de femei, este adevărat, însă mă simt intimidată de ele, mai ales de frumusețea și prezența lor.”, a explicat cântăreața, care deține o avere de 30 de milioane de dolari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anterior, Billie Eilish a spus că orientarea ei sexuală nu este treaba nimănui, atunci s-a speculat că îi plac și femeile. Cu toate acestea, a vorbit de multe ori despre cum i-au căzut cu tronc diverse femei celebre, precum Sarah Michelle Gellar si Maya Hawke, scrie click.ro

Nu m-am simțit niciodată ca o femeie, ca să fiu sinceră. Nu m-am simțit niciodată  dorită. Nu m-am simțit niciodată feminină”, a dezvăluit Eilish. „Trebuie să mă conving pe mine însămi, în mod constant, că sunt o fată drăguță.”

Cu cine s-a iubit Billie Eilish în trecut

Eilish s-a confruntat cu atenția pe care a primit-o din partea publicului,în jurul unor subiecte precum sexualitatea ei și istoria relațiilor sale, despre care ea a spus că au făcut-o să se simtă  „ciudat”. Din această cauză, vedeta a fost relativ privată cu privire la viața ei personală în trecut. Ultima ei relație amoroasă a fost cu muzicianul Jesse Rutherford (32 de ani) din trupa de muzică alternativă The Neighborhood, începând cu octombrie 2022. După opt luni de relație, o sursă a confirmat pentru PEOPLE că cei doi muzicieni s-au despărțit în luna mai, dar a precizat că „au rămas prieteni buni”.

What is Billie Eilish Sexuality? Here is the Unspoken Truth - Linefame

Înainte de Rutherford, Eilish s-a întâlnit cu actorul Matthew Tyler Vorce puțin peste un an, din aprilie 2021 până în mai 2022. Ea a vorbit și despre relația și despărțirea de Brandon Adams, un rapper care poartă numele de scenă 7:AMP, în Documentarul Billie Eilish: The World's a Little Blurry.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95945954322815