Decembrie 19, 2023
Beyoncé, îmbrăcată în pantaloni minusculi! Ținuta ei a costat mii de dolari
Beyoncé (42 de ani) nu se uită la bani atunci când vine vorba de haine! Recent, cântăreața americană s-a fotografiat într-o pereche de pantaloni foarte scurți de la Prada, care nu au acoperit mare lucru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Beyoncé a scos din buzunar pentru acești pantaloni scurți nu mai puțin de 2.750 de dolari. Artista, care se laudă cu o avere de 800 de milioane de dolari, a purtat o ținută super sexy de ziua lui soțului ei, Jay -Z (54 de ani), care a organizat o petrecere de zile mari, la Paris, scrie click.ro

Pe lângă pantalonii scurți strălucitori, Beyoncé a mai purtat o helancă de culoare bej în valoare de 1,150 de dolari, tot de la Prada, o haină masivă de blană asortată și o pereche de pantofi cu botul ascuțit. Drept accesorii, starul a ales o pereche de cercei rotunzi și argintii și o geantă aurie. Beyoncé și Jay-Z s-au căsătorit în 2008 și au trei copii împreună, Blue Ivy (11 ani) și gemenii Rumi și Sir (6 ani).

Beyoncé a avut o ținută sexy la ziua soțului ei (Foto: Instagram) 

Beyonce

Ce dietă ține Beyoncé

Beyoncé a mărturisit în trecut că ține o dietă strictă, atunci când trebuie să slăbească rapid, pentru a arăta cât mai bine pe scenă. Ea a reușit să dea jos 22 de kilograme, după ce a născut gemeni, în 2017. La acea vreme, ea ajunsese să cântărească 100 de kilograme.  Dieta ținută de cântăreață se bazează pe un plan alimentar complet vegan, care durează 22 de zile, cu o varietate de rețete din legume.

„Pentru ca să-mi ating obiectivul, mă limitez la o dietă fără pâine, fără carbohidrați, fără zahăr, fără lactate, fără carne, fără pește, fără alcool și mi-e foame mereu!”, a mărturisit ea la acea vreme. De asemenea, ea se încadrează în doar 1,400 de calorii pe zi, pentru a se asigura că slăbește foarte repede. Însă, nutriționistul Daniel O'Shaughnessy nu recomandă această dietă strictă, întrucât ar putea fi periculoasă din cauza aportului mult prea mic de calorii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65325856208801