Decembrie 23, 2022
Ben Affleck, un împătimit al mașinilor. Ce cadou și-a luat de Crăciun
Adoră mașinile și are o colecție impresionantă. De acest Crăciun, Ben Affleck și-a îmbogățit garajul cu încă o piesă spectaculoasă, un impresionant Ford Bronco, turcoaz.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Să fie oare cadoul de la iubitoarea sa soție, J Lo?

Sau actorul și-a făcut singur darul, la finalul unui an grandios, în care și-a schimbat reședința și s-a însurat cu iubirea vieții sale?

Cert este că mașina pare ruptă din filme. Iar la plimbare au mers, ca băieții, Ben Affleck și fiul său, Samuel.

Actorul se înțelege perfect și cu copiii lui Jennifer Lopez, fotoreporterii i-au surprins de mai multe ori schimbând gesturi de afecțiune.

Acest Ford Bronco este impresionant, un SUV ce aduce puțin cu vechiul ARO. Este electric, impunător și de un turcoaz sublim, așa numitul Tiffany blue.

Ford Bronco, Ben Affleck 

Ben Affleck Ford 

Ben Affleck Ford 

Camioneta arată identic cu cea de pe site-ul producătorului. Modelele customizate au prețuri începând de la 150.000 de dolari și ajung până la 250.000 de dolari.

Chiar și 300.000 de dolari, în funcție de dotări. Mai mult ca sigur, Ben Affleck pare că și-a luat mașina full-option. Și dacă mai avea vreo speranță că se poate feri de paparazzi, acest vehicul pare că țipă după atenție.

Ford Bronco electric îi completează impresionanta colecție auto: Lexus RX, Tesla Model S, un clasic Chevrolet Chevelle SS, un Lamborghini Urus galben, un Bentley Bentayga și un Dodge Challenger SRT Hellcat. Un model Tesla S poate să ajungă uşor la 120.000 de dolari, însă asta nu este o mare problemă când eşti star la Hollywood.

Tesla Model S este şi una dintre cele mai sigure maşini. Design-ul special îi conferă o protecţie sporită la impact şi un risc foarte mic de a se răsturna. De asemenea, acest model este cel mai rapid din lume, dintre toate maşinile electrice. Poate ajunge în 2.3 secunde la 96 km/h.

Tracţiunea integrală cu motor dublu controlează instantaneu tracţiunea şi cuplul, în toate condiţiile meteorologice. Manevrarea excelentă şi aerodinamica modelului S permit o viteză maximă de 262km/h.

Este primul Crăciun al celor doi amorezi în postura de soț și soție. Un eveniment notabil, care poate că cerea un cadou pe măsură.

Este, totodată, și primul Crăciun pe care îl fac cu familia extinsă, toți cei 5 copii împreună. Trei ai lui Ben Affleck și gemenii Max și Emme, ai lui Jennifer Lopez.

Tatăl gemenilor petrece romantic în Republica Dominicană, alături de viitoarea sa soție.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73629927635193