Noiembrie 21, 2016
Bea cantitatea recomandată de apă pe zi chiar și în timpul iernii!
În timpul iernii, mai mult ca oricând, sănătatea noastră are nevoie de o atenție sporită și multă grijă. Nu doar pe timpul verii ar trebui să bem cantitatea de apă recomandată de experți, ci și în timpul iernii. Motive sunt extrem de multe: iarna suntem mult mai deshidratați decât credem, sistemul imunitar este extrem de sensibil iar pielea are nevoie de o îngrijire dublă. Multă sănătate!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Destul de multe persoane confundă foamea cu nevoia de a bea multă apă. Nu există nicio modalitate prin care putem distinge diferența dintre cele două. Atunci când simți că ești copleșit de foame, bea mai întâi un ăahar cu apă, așteaptă câteva minute, dacă nu te ajută, atunci fă un apel către frigider.

2. Toată lumea vorbește de nevoia de a bea apă, chiar și spoturile publicitare și rețelele de socializare ne aduc aminte regulat despre acest fapt. Dar nimeni nu precizează ce fel de apă trebuie să bem. Este corect să bem cel puțin 8 pahare de apă pe zi, dar nu numai în forma sa pură. Niciuna dintre băuturi: ceai, cafea, sucuri nu au același efect în organism ca și apa iar celulele din corp au de suferit în urma lipsei de apă.

3. Stimulentul de a consuma cantitatea recomandată de apă va fi faptul că lipsa acesteia va avea un impact negativ asupra pielii. De ce? Toate toxinele din organism sunt eliminate cu ajutorul sistemului excretor, însă atunci când nu există o cantitate necesară de apă în corp, acestea sunt în căutarea altor surse de eliminare, cum ar fi porii. Apa reprezintă ciclul prin care organismul se curăță de toxine, impurități și deșeuri.

4. Apa potabilă, în cantități recomandate este benefică pentru sistemul digestiv. Prin urmare, în timpul iernii trebuie să consumăm mai multă apă, deoarece produsele alimentare în această perioadă conțin mai multe calorii și mai multe grăsimi. După ce ai băut câteva pahare cu apă, accelerăm metabolismul și ardem grăsimile.

5. Dacă simțiți o oboseală constantă, atunci află că o cauză este deshidratarea din timpul zilei. Deshidratarea implică perturbări mari în organism: dureri de cap, probleme la rinichi și în zonele articulațiilor, creșterea presiunii. Dacă sunteți un pasionat al cafelei și consumați cafea pentru a vă încărca bateriile, este indicat să o înlocuiți treptat cu apa, care nu numai că te va trezi dar va asigura organismului cantitatea necesară de umiditate.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4192180633545