Iulie 12, 2023
Bărbatul căsătorit cu șase femei, dezvăluiri neașteptate: „Nu există mister, nimeni nu-ți poate spune cum să-ți trăiești viața!”
Arthur O Urso, cunoscut mai degrabă sub numele „Free Love Influencer”, are 37 de ani și este căsătorit cu șase femei, iar poligamia a devenit pentru el o formă de viață. Din acest motiv, el nu ține deloc cont remarcile oamenilor din jur, care uneori aleg să-l critice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Arthur este cunoscut pe rețelele sociale drept Free Love Influencer, acolo unde a adunat mai bine de 200.000 de urmăritori. Cum a reușit? Ei bine, acesta a vorbit deschis despre viața pe care o duce alături de cele șase femei cu care este căsătorit.

 

Chiar dacă poligamia este un subiect controversat, bărbatului nu-i pasă de critici, motiv pentru care a ales să-și expună viața pe rețelele sociale și susține că în ultimii ani oamenii s-au mai schimbat, fiind curioși despre ce se întâmplă.

brazilian model Arthur O Urso has now revealed that he plans to have a baby  with each of his spouses

„Întotdeauna vin și-mi pun întrebări. Și femei și bărbați”, a spus Arthur, dezvăluind că este foarte important modul în care abordezi subiectul despre poligamie în relație.

„Este important să rămâi calm, să explici atent și cu respect motivele pentru care ți-ai dori o astfel de relație”, a spus el, explicând că niciun partener nu-ți poate impune să trăiești într-un anume fel.

„Nu există mister. Oamenii trebuie să vorbească despre orice cu oricine, indiferent că vorbim despre parteneri de viață sau străini”, a spus el, explicând că prejudecățile stau la baza multor critici.

Arthur O Urso, care trăiește în Brazilia, a ajuns pe prima pagină a ziarelor în anul 2022, după ce s-a căsătorit cu nouă femei în același timp. A luat această decizie nu doar pentru că și-a dorit să celebreze dragostea liberă, ci și pentru că a vrut să protesteze împotriva monogamiei.De trei dintre ele a divorțat, însă la scurt timp.

 

De asemenea, anul acesta, în luna aprilie, acesta declara că își dorește să devină tată însă întâmpină probleme în alegerea femeii care să-i dăruiască primul copil

„Nu vreau să-mi supăr nicio soție, motiv pentru care cred că vom alege o mamă surogat”, spunea bărbatul, care are o fiică de zece ani dintr-o relație anterioară.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99746489524841