Octombrie 03, 2023
Bărbații care au ajutat-o pe prințesa Diana să uite de Charles. Cei șapte iubiți i-au ținut companie după divorț
Înainte să divorțeze de Charles și să părăsească definitiv familia regală, în 1996, prințesa Diana s-ar fi iubit cu șapte bărbați, care au ajutat-o să-l uite pe cel care a moștenit tronul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Oliver Hoare avea trei copii când a început aventura cu prințesa Diana, în 1992. Acesta a murit de cancer la vârsta de 73 de ani, în 2019. Oliver, care era un prieten apropiat a lui Charles, era cu 16 ani mai mare decât Diana.

Prințesa s-ar fi îndrăgostit iremediabil de Oliver și a suferit enorm când acesta a pus capăt aventurii lor în momentul când soția lui l-a amenințat cu divorțul. Potrivit Mirror, bărbatul ar fi primit peste 300 de apeluri de amenințare din partea prințesei Diana după ce a renunțat la relația lor, scrie peroz.ro

Barry Mannakee

Un alt bărbat care a avut o relație cu prințesa Diana a fost ofițerul de poliție de la Royal Protection Squad, Barry Mannakee. Acesta a fost și bodyguard pentru Diana, însă pentru o perioadă scurtă de timp, pierzându-și funcția în momentul când s-a aflat de relația lor, care a fost considerată „nepotrivită”. 

Prințesa Diana a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost „profund îndrăgostit de cineva care a lucrat în acel mediu” între 1984 și până în 1986. Deși nu a spus numele, la acea vreme se credea că Diana se referea la Mannakee. „Semăna mult cu tatăl meu și avea grijă de mine”, a mărturisit Diana la acea vreme. 

Barry Mannakee a murit la vârsta de 40 de ani, într-un accident de motocicletă în 1987.  

James Gilby

James Gilby a fost un alt bărbat care a ajutat-o pe prințesa Diana să-l uite pe Charles. Cei doi se cunoșteau dinainte de căsătoria ei cu fiul reginei Elisabeta și erau extrem de apropiați. James a poreclit-o pe Diana „Squidgy”, iar relația lor s-a aflat în 1989, în momentul când casetele telefonice au înregistrat o conversație dintre cei doi, în care își exprimau sentimentele unul pentru celălalt. 

Will Carling

Relația prințesei Diana cu legenda rugby-ului Will Carling a început când aceștia s-au cunoscut într-o sală de sport din Chelsea. Aventura celor doi a fost dezvăluit în 1995, fiind și momentul când Diana a rupt orice legătură cu sportivul. 

Carling, care a jucat pentru Anglia, era căsătorit la momentul aventurii cu prințesa, iar soția lui a criticat comportamentul Dianei după ce a aflat de aventura lor. 

Hasnat Khan

Diana a avut o relație timp de doi ani și cu cardiolog Hasnat Khan. Cei doi au început să se întâlnească din 1995 până în iunie 1997, când aceasta a pus capăt relației. 

Diana a vorbit extrem de frumos despre Khan și l-a descris drept „Mr Wonderful”, considerându-l chiar „dragostea vieții ei”. Prințesa i-a vizitat familia în Lahore, Pakistan, și se crede că s-au gândit chiar și la căsătorie. Cardiologul nu a profitat de relația lor după moartea ei și nu a dezvăluit niciodată detalii intime despre timpul petrecut împreună. 

James Hewitt

James Lifford Hewitt este un fost ofițer de cavalerie în armata britanică. A intrat în atenția publicului la mijlocul anilor 1990, după ce a dezvăluit că a avut o aventură cu Diana, prințesa de Wales, în timp ce aceasta era căsătorită cu prințul Charles.

Diana a confirmat că a avut o aventură cu James într-un interviu oferit în 1995. În anul 2003, Hewitt a vândut 64 de scrisori personale de dragoste de la Diana pentru suma incredibilă de 10 milioane de lire sterline. De-a lungul anilor, el a negat zvonurile conform cărora este tatăl prințului Harry.

Dodi Fayed

Dodi Fayed a fost ultimul dintre iubiții Dianei. Cei doi au murit împreună în accidentul de pe 31 august 1997, din Paris. Diana l-a cunoscut pe Dodi după ce a fost invitată de tatăl lui, Mohamed al-Fayed, să locuiască într-o vilă. În cadrul unei cine organizate la vilă, fiul lui al-Fayed, Dodi, în vârstă de 42 de ani, a fost unul dintre invitați. 

Dodi era cunoscut pentru stilul de viață exclusivist. Cei doi și-au petrecut vara dinaintea accidentului împreună, adesea alături de prințul Harry și William, bucurându-se de plimbări cu iahtul prin Sardinia și St Tropez.

Ultimele imagini cu ei sunt din noaptea accidentului. Aceștia luaseră cina la Ritz, în Paris. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2223973274231