Iunie 08, 2023
Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 9 ani: „E viața mea, e Toma, dragostea lui tata”
Horia Brenciu și soția lui Alice Dumitrescu l-au sărbătorit ieri, 7 iunie, pe Toma, băiețelul pe care l-au adoptat! Micuțul a împlinit 9 ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ieri, pe pagina lui oficială de Facebook, Horia Brenciu a distribuit mai multe fotografii cu Toma, care a împlinit 9 ani. Băiețelul apare în diverse ipostaze, ba cu zâmbetul pe buze, ba foarte serios, scrie okmagazine.ro

Cântărețul a avut și un mesaj special de ziua băiatului său. „E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu! E viață mea! E TOMA! Și astăzi e ziua lui! La mulți ani, dragostea lu’ tata! !”, a transmis Horia Brenciu ieri

Fanii au reacționat și ei când au văzut fotografiile cu Toma, toți i-au urat La mulți ani băiețelului. 

Băiețelul lui Horia Brenciu

Horia Brenciu și soția lui l-au adoptat pe Toma 

Cântărețul are patru copii, două fete mari, din prima căsnicie a soţiei, o fetiţă Mina cu actuala soţie şi pe Toma, băieţelul pe care l-au adoptat împreună. În 2016, Horia Brenciu spunea: „Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor.

Băiețelul lui Horia Brenciu

Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele."

Băiețelul lui Horia Brenciu

Băieţelul ar fi pasionat de muzică, a apărut în diverse poze la tobe. Pare că i-ar plăcea şi tenisul, a fost fotografiat cu racheta în mână. Cert e că familia îl iubeşte enorm şi s-a adaptat perfect, e fericit alături de părinţi, de surorile lui.

Horia Brenciu este căsătorit cu soţia sa, Alice Dumitrescu, din anul 2014. S-au cunoscut în anii ’90, pe vremea când erau colegi la celebra emisiune de la TVR, „Şcoala Vedetelor“, şi formează un cuplu din 2006.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81057786941528