Septembrie 25, 2018
Aveți întrebări? Model cu trei sâni - cea mai bizară apariție la Săptămâna Modei de la Milano!
În lumea modei se întâmplă lucruri din ce în ce mai ciudate. La prezentarea colecției brandul italian de streetstyle, GCDS, au defilat două modele care aveau trei sâni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Săptămâna Modei de la Milano a stârnit multă gălăgie și bârfe, după ce la prezentarea colecției brandul italian GCDS (God Can’t Destroy Streetwear), au defilat modele cu trei sâni. Ochilor nu le vine să creadă ceea ce văd, dar nici prin cuvinte nu-i ușor să descrii cum arătau acele modele care aveau trei sâni.

 

 

Sub bustierele sportive se vedeau, în mod evident, proteza celui de-al treilea sân. Directorul creativ al brandului a susținut că vrea că acest show să fie un apel de trezire al noii generații. Fiecare femeie, chiar și cea care nu are sânii perfecți, trebuie să nu se jeneze de acest lucru, ci din contra, să știe cum să faca ca defectul să devină un atu, pentru lumea înconjurătoare. Este vorba de acceptarea corpului așa cum este el.

 

 

Amintim că, nu este prima dată când designerii vestimentari revoluționează moda în jurul corpului uman. Anul trecut, la Săptămâna Modei din Milano, la prezentarea colecției Gucci, au defilat modele care țineau în mână capetele proprii, confecționate din cauciuc. Modelele păreau a fi desprinse dintr-un film de groază. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65756106376648