Septembrie 03, 2024
Aur pentru Moldova: Mihail Latîșev a câștigat la Campionatul Balcanic de Judo

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Judocanul Mihail Latîșev a câștigat medalia de aur la categoria 90 de kg la Campionatul Balcanic din Bosnia și Herțegovina. Campionatul a reunit sportivi de performanță, iar Latîșev, participant la Jocurile Olimpice de la Paris, și-a confirmat statutul de campion, scrie newsmaker.md

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, și Andrian Veste (73 kg) și Oxana Diacenco (+78 kg) au obținut titluri de campioni.

Maxim Baltat (66 kg) și Victor Sterpu (81 kg) au urcat pe a doua treaptă a podiumului, în timp ce Alexandru Tirsina (60 kg), Sindi Vainstein (52 kg) și Daniela Tcaci (63 kg) au obținut medalii de bronz.

Mihail Latîșev, de profesie polițist de frontieră, a fost felicitat de echipa sa, care a subliniat faptul că această victorie este deosebită, fiind primul său concurs major după Jocurile Olimpice.

Echipa Poliției de Frontieră îți transmite cele mai calde felicitări și îți mulțumește pentru efortul și performanța excepțională. Ne bucurăm să te avem în echipă și să vedem cum continui să aduci succes și onoare atât pe plan național, cât și internațional”, se menționează în mesajul Poliției de Frontieră.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77315592765808